Олесеві Донію

27 листопада 2012, 08:59
Власник сторінки
некто
0
2281

Після прочитання його останнього блогу.

       Гадаю, что пан Олесь не стане читати коментарі до свого блогу,  у всякому випадку, я не раджу цього робити. Та мені хочеться висловитися, подякувати йому, та не бути похованою під купою лайна, що там напишуть психічно нездорові люди.
     Стати на сторону більш слабкого та беззахисного, протистояти сильнішому, поміж шляхів обирати  складніший, що потребує більших моральних, фізичних та інших затрат - то вибір справжнього мужчини та , як би пафосно то не звучало, шляхетного лицаря. Бути відданним своїм прадідам, ставитися до их з пошаною  - то вибір благородної людини, бо слово благородний - від "благо" та  "роду".
    Ваш приклад надихає інших. Бажаю Вам стійкості та наснаги на вашому шляху.

Висловлюю подяку тролям Срг та Коту за те, що наглядно продемонстрували  на контрасті, що таке абсолютна відсутність шляхетсва, наскільки огидною є людина-антипод

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.