Відчиніть КиїВраду!

29 листопада 2012, 14:32
Власник сторінки
член координаційної ради ВГО "Київське Віче"
0
397
Відчиніть КиїВраду!

Що відбувається за куларами? Чи зможуть нарешті небайдужі кияни мати обратний зв'язок зі своїми обранцями?

Намагаючись потрапити до КиївРади регламентованим шляхом через бюро перепусток активісти зустріли хамство швейцара КиївРади та побачили от такий меседж:




Охоронна приватна служба "Беркут", яка пильнує орядком самі не притримуються чинного законодавства. Відмовившись пропустити акредитованих до КиївРади журналістів, також відмовились пред'явити службові посвідчення після того як побили Олександра Солонтая.

Доречі ще місяць тому, ця фірма, або та (по бумажках) що раніше охороняла мала іншу назву, хоча і зразок форми був той самий, тіж самі червоні берети,

 Але в чому ж причина зміни назви? Начебто і влада не змінювалась у Київраді.

 Попередня охоронна фірма мала назву "Ангел" та окрім Хрещатику 36 ще охороняла незаконні забудови по місту. Наприклад там де Попов обіцяв, що буде парк без паркінгу по вулиці Маяковского -  там зараз попри волю місцевих мешканців, 


попри результат голосування під час громадських слухань не на користь комплексу с ПАРКінгом "Спорлайф", а на користь парку - саме там зараз будують таки "Спортлайф" і саме там охоронці з "Ангелу" пиклуються тим щоб бажання киян не виконувалось і завжди готові вжити силу до громади!

Депутани, які продалися будівельній мафії настільки знахабніли, що навіть не важають за потрібне якось приховувати, тому назву охорони КМДА не міняли довгий час!

Попри всі змоги киян зупинити незаконне будівництво, попри обіцянки людини, яку кияни не обирали но пост  керівника і яка крок за кроком руйнує Київ, все одно можновладці здобувають що їм потрібно зневажаючи волевиявлення місцевих мешканців. Може про пробуджувати один одного?

 Потім підбижали бійці міліцейского Беркуту, тож Беркутів на метр квадратний стало забагато, не вистачало ще хокейної команди Беркут - ото була б штовханина, не така як сьогодні: спецпідрозділи проти громади.

 На фото зліва Олена Єскіна після штурму стоїть з  плакатом, який зім'яли та потоптались по ньому працівники обох Беркутів)

Міліція в формі Беркуту також зневажливо відмовилась пред'явити службові посвідчення на вимогу активістів та журналістів. Зате не відмовились від наминання боків захисникам Києва!

Навіть Кличко не випускали з КиївРади, він вийшов до активістів через чорний хід і тільки після цього можно було знов спробувати пройти до Ради і хоча охорона стала чемною, результат залишився таким же! Хоча активісти Київського Віче хотіли попередити, що є небезпека втрати садиби Підвисоцьких , але не встигли... Її остаточно знищено наступного дня.

ВІДЕООГЛЯД ПОДІЇ

http://www.youtube.com/watch?v=JRbQvTZFaVM&feature=colike






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Київрада,поступ,Торопов,Збережи старий Київ,Київське Віче КМДА,Єскіна,Сам,Черниш Олександр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.