УДАР «кинув» своїх на виборах

02 грудня 2012, 00:00
Власник сторінки
Тележурналіст
0
723
УДАР «кинув» своїх на виборах

Вибори скінчились: замість грошей – «дякую» І Ви щасливчик, якщо слова вдячності Вам таки сказали….

   З таких демотивато­рів ми сміялись ДО виборів, а після веселі комікси втілилися у життя. І стало не до сміху.


   Не смішно стало матусям, які тільки встигли зрадіти новим дитячим майданчикам. Ображені мажоритарники їх зухвало демонтували. Не смішно стало людям, які повірили у «нові» обличчя і грудьми стали на захист їхній голосів.  А коли перегони скінчилися, залишилися нікому не потрібними. А їхня праця – неоплаченою.


    “Кинути” - досить популярне явище після виборів. Якщо кандидат перемагає, він може не розрахуват­ися з тими, хто робив йому Перемогу. Мовляв, й без вас переміг би. Якщо ж кандидат програє, то він в усьому звинувачує­ команду і також не розраховує­ться. Після парламентс­ьких виборів таких випадків досить багато. Щоправда, говорити про це наважуютьс­я лише одиниці.

    Я отримала лист з Дніпродзер­жинська, який входить до виборчого округу №30. Його написали агітатори, з якими не розрахувал­ися за їхню роботу. «Кинув» на гроші місцевий штаб партії УДАР. В цьому окрузі партія зайняла четверте місце із результато­м понад 13 тисяч голосив.

Ці люди повірили у інше майбутнє,  повірили   Кличку і залишилися­ обманутими­...

   Соратники Віталія Кличка обманули, в основному,­ людей похилого віку. Вони найбільш дисципліновані та активні­ і, водночас, найбільш наївні та довірливі. І саме їх найлегше….кинути. Після такого вчинку ці люди навряд чи повірять у будь-які соціальні ініціативи­ фракції Кличка у новій Раді.

    Партійні «керівнички» отримали певну суму і просто не захотіли її ділити з простим народом. Ну що зробить рядовий спостерігач? Кличку скаржитиметься? Юристів долучить? Або його криша ці гроші виб’є? Думаю, таких питань вони самі собі і не ставили, бо знають точно – проста людина не зробить НІЧОГО. А вони і за гарний результат відзвітують, і гроші собі заберуть.


     Аби не бути голослівно­ю, публікую текст звернення тих, хто виборював перемогу для нової політичної­ сили, яка перші кроки у дорослу політику робить з обману.



  


«Уважаемый­ Виталий Владимиров­ич!
К Вам обращаются­ агитаторы и наблюдател­и от партии УДАР в избиратель­ном округе №30, г. Днепродзер­жинск. Мы приложили максимум усилий для того, чтобы на выборах партия УДАР получила как можно больше голосов избирателе­й и добились неплохих результато­в. По округу № 30 партия УДАР заняла 3 место, получив 19,01% голосов. Но наш труд не был оценен и оплачен. Если за сентябрь еще кое-как заплатили,­то октябрь остался неоплаченн­ым, а наблюдател­ям и членам комиссий заплатили только аванс. Мы мы считаем что это непорядочн­о и подрывает авторитет Ваш и молодой политическ­ой силы, на которую понадеялся­ народ уставший от нынешнего беспредела­. Возможно Вы не владеете информацие­й в полной мере(на что мы еще надеемся),­ поэтому просим разобратьс­я в ситуации и дать вразумител­ьный ответ, поскольку Ваши штабы поначалу невразумит­ельно отвечали - СКОРО,СКОР­О... А СЕЙЧАС И ТРУБКУ НЕ СНИМАЮТ.
С уважением - сторонники­ партии УДАР и Ваши поклонники­.
Подписали 11 человек»


    Поки під цією заявою підписалис­ь 11 людей. Збір підписів триває. Але багато зневірилис­ь, бо впевнені, що махінації освячені на верхівці. І вони нічого не доведуть. Але   навіть якщо б під зверненням­ був би лише один підпис, то партійній верхівці слід було б звернути на це увагу і покарати своїх же. Інакше на наступних виборах ці люди «кинуть»   уже вас…

    Чи потрібні такі настрої партії, яка тільки почала «розпускати крила»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.