КУМЕ, МЕНІ Б УКРАЇНУ?...

02 грудня 2012, 20:44
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
274

Проте у «кумів» є проблема. Вона полягає у тому,



Знаний кум Путіна - громадянин Мєдвєдчук -  печеться про те, щоб не менше  ніж половина українців через виборчий процес  обрали союз митницями з Білорусією, Казахстаном, та Росією.

 У якому, начебто, усі усіх будуть розуміти.  А відтак, коли вихід за  допустимі   рамки  руського язика ламатиме існуючі лінії кордону на сьогоднішній політичній карті, то це також тлумачитиметься  як невід'ємний процес.

Тож не випадково, що громадянин Мєдвєдчук якось хворобливо загострює увагу українців до союзу митницями у поєднанні з москаломовною ситуацією в Україні.

Бо Митний Союз (МС) і  москаломовна ситуація (МС) –  це одна й та ж   бричка, якою кремль хоче вивезти з України те, що наразі мається в  українських олігархів. Себто,  контроль над земельними, промисловими та людськими ресурсами.

Звичайно, що у дуже багатьох українських  людей, які в своєму житті читають не лише слова на білбордах, не виникає жодних сумнівів, що Мєдвєдчук – це прототип звичайного шкідника, котрий запрограмований на єдину мету:  жерти  український хребет з середини.

Через те   він  і  хапається за,  на жаль, досить велику соломину, котра уособлює москаломовних та тих, які читають не більше, ніж з білборду.

 Але нині ситуація така, що за ту соломину чіпляються й ті, які хоч і нічого не читали, натомість багато стріляли. Ось і виходить, що «куми» розраховують на те, що невдовзі москаломовним  набриднуть  стрільці.  І  за рахунок цього  вони  отримають те, про що марять.   

 Проте  у «кумів» є проблема. Вона полягає у тому, що стрільці й самі відкрито  без мила лізуть у дупу. Вони то  лізуть, але вони це так незручно роблять, що  від  того,  жаданої користі «кумам» не додається.

А що найголовніше у всій цій ганьбі, це те, що все це відбувається завдяки використанню взаєморозуміння. Тобто слова.     
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.