про правила голосування

04 грудня 2012, 19:29
Власник сторінки
0
244

вибори

Головне не проголосувати --  головне підрахувати

 

Методика голосування в сучасних умовах повинна відповідати вимогам суспільства:

1.Бюлетні повинні мати штрих-код щоб їх сканувати під час підрахунку голосів.

2.Отримавши бюлетень виборець проходить в зону голосування через турнікети , які підр

аховують кількість громадян що пройшли в зону голосування , взяли участь в голосуванні.

3.Відмітивши в кабінці вибране , виборець вкидає бюлетень до урни , також обладнаних системою підрахунку вкинутих бюлетенів.

3.Кількість вкинутих бюлетенів повинна бути такою що й кількість виборців що пройшли через турнікети , але ніякому разі не більше , що не дасть змогу вкидати бюлетні пачками.

4. По закінченню голосування члени комісії виймають бюлетні з урн на столи та за допомогою сканера зчитують дані про голосування з бюлетеня , відпадає необхідність мати за столами будь які засоби відмічання.

5. Дані з сканера поступають до комп’ютера який веде підрахунок та постійно висвітлює на загальному екрані й передає до  ТВК та ЦВК. Тако в постійному режимі передаються й висвітлюються дані про прогодження виборців через турнікети та наповнення урн бюлетенями.

6. По закінченню підрахунку компютер ДВК роздруковує протоколи  які пдписують всі члени комісії , отримують спостерігачі ,

7.Дані по результатах голосування вивішують для загального ознайомлення виборців.

Систему голосування можливо прекрасно обладати захистом від зовнішнього втручання а постійний моніторинг не дасть можливість змінювати результати  волевиявлення громадян.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.