Риба з Раком

05 грудня 2012, 13:17
Власник сторінки
0
267
Риба з Раком

пора прибрати в хаті

Іноді здається, українці свою новітню історію запрограмували-зурочили своїми ж піснями. Не потребує зайвої кмітливості розпізнати в сьогоднішніх можновладцях, того фольклорного бовдура, який проміняв гарну дівчину на «з сиром пироги», віддавши її ворогам. Сьогодні їм пропонують шмат сала і кварту горілки, а завтра дадуть у руки смолоскип і скажуть: «Спали своє село». Таку логіку виховували в поліцаях: нехай би вас усіх з’їли сьогодні, аби мене лишили на останок. Сумно з того…

Або ось ще пісня: «Танцювала риба з раком, а петрушка з пастернаком…» Тут навіть до ворожки не ходи: риба – Ющенко, Янукович – рак, адже обидва народилися під відповідними зодіакальними сузір’ями. Танцюють, і не тільки… Далекого 2004-ого навіть в найабсурднішому сновидінні таке б не побачив, а тут дивись та роздивляйся. Що дивного у цьому? Байдужість люду! Чи то рутина засмоктала всіх, чи то пливти по течії - найлегше? А може звикли ми до бруду? Пора прибрати в хаті!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ющенко,Янукович,риба з раком,бовдури,бовдур
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.