На чистоту про нашу опозицію.

14 грудня 2012, 06:19
Власник сторінки
інженер, економіст
0
318

Ви в черговий раз забрали у суспільства надію.

             До  нашої опозиції...Ви в черговий раз забрали у суспільства надію. Саме ви ( крім "Свободи") просрали вибори 2012, від початку і до кінця. По-перше відстоювати результати виборів , це обов"язок опозиції. У східних регіонах на тисячах дільницях навіть і не робилась спроба контролювати хід виборчого процесу. По-друге повне підігрування владі на мажоритарці, подвійне висування кандидатів від опозиції, як наслідок - перемога провладного кандидата.Та , головне опозиція усвідомлювала маштаби фальсифікацій і не вивела громадян на вулиці...ПР намалювала собі від набраних 30% що найменше 15% та плюс повний розгром по мажоритарці.
                   В перші дні роботи парламенту опозиція влаштували для для нас феєричні шоу, вонв наче відчуваючи до себе ставлення людей , нагадувала про себе, мовляв, шановні ми є, ми боремося. І , що вибороли, паркан біля ВР не доламали, залишили, голосування чужими картками продовжується...
            Вибори пройшли, парламент дає народу видовищ, президент,  прем'єр та уся їх банда далі "рулить" країною. Життя продовжується, бандицький режим впевнено веде країну до прірви.Навіщо  потрібні булиі такі вибори? Є інші способи змінити владу. Для чого нам така опозиція? Ми можемо і повинні її, як і все в цій країні змінити. Хіба ні, громадяни, аби ми тільки захотіли.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Олександр Тарасюк,Партія Громадянський рух України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.