Чи слід Костянтину Морозову боятися ВО "Свобода"

14 грудня 2012, 12:05
Власник сторінки
0
514

Кому загрожує Свобода

В останні дні в ЗМІ розвернулася масована атака на ВО «Свобода». Мовляв, і такі вони, і сякі. Звинувачення доходять навіть до того, що «Свобода» начебто є  загрозою людям певних національностей. Не хочу бути адвокатом "Свободи", думаю, вони спроможні захиститись самі. Але непокоїть мене одне питання. Як хто думає, чи треба боятися свободівців етнічному росіянину Костянтину Петровичу Морозову?  Так, саме тому, який був першим Міністром оборони України. Чесно кажучи, я в цьому щиро сумніваюся. Як і іншим людям різних національностей, які чесно працюють заради блага України та свого власного (саме "та", а не "або").

Я, звичайно, ні в якому разі не хочу сказати, що таких людей, яким слід дещо побоюватися, в Україні немає. Є, на жаль. Це ті люди, які в Україні працюють на шкоду Україні і заради блага інших країн. Наприклад, Вадік Калєсніченка. І не лише він один.  Але це їх особисті проблеми. І чим більше буде проблем у цих людей, тим краще народу України. А щодо ВО «Свобода», то якщо вони доведуть до кінця ту справу, яку розпочали, то вже цим одним виконають свою історичну місію. Ця справа – примусити Верховну Раду України дотримуватись Законів та Конституції України (як не дико, саме депутати у ВР найчастіше їх порушують) і працювати на користь її народу. Головне, щоб довели до кінця.

P.S. Прошу вибачення у Костянтина Петровича, до якого я ставлюсь з глибокою повагою, за використання його імені  без особистого дозволу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.