ШОКОЛАДНИЙ МИКОЛАЙ, або дарунки для дорослих

15 грудня 2012, 14:23
Власник сторінки
анархо-панк, Ліберальний Анархізм, внутрішня міграція
0
294
ШОКОЛАДНИЙ МИКОЛАЙ, або дарунки для дорослих

Львів, вул. Котлярська, 8 Кав'ярня-галерея "ШТУКА", 18.00, 20 грудня

У четвер 20 грудня о 18:00 у кав’ярні-галереї «Штука відбудеться імпровізований вечір лагідної поезії та зустріч із авторами поетичних збірок «На каву до Львова» і «Шоколадні вірші про кохання», які вийшли друком у Видавництві Старого Лева.
Якось вже звиклося до того, що всі подарунки дітям. А дорослим? Цього разу Видавництво Старого Лева вирішило виправити ситуацію. Отже, імпровізований Миколай (секрет от хто ним буде. Є імовірність, що буде справжній:), а також імпровізований Ангелик (Мар’яна Савка) запрошуватимуть до слова поетів та не лише. 
Ще трохи добрих звісток. Хоч каву і книги, окрім авторських примірників, організатори не даруватимуть, але гарантують приємних виступантів і солодкі поезії. Також попереджають тих, хто на дієті: «Наша поезія – нешкідлива для організму, головне – мати чутливі вуха і чудовий смак». Збірка «На каву до Львова!» продаватимуться за ціною видавництва. Ну і ще одна приємна новина. В "Штуці" до смачної кави кожному відвідувачу додається чьоколядка:) Це гарантовано-найкращий дарунок на Різдвяні та Новорічні свята!
Серед запрошених учасників вечора:
Ганна Осадко, Мар'яна Савка, Катерина Міхаліцина, Сін Семілья, Наталя Пасічник, Надія Агафонова, Олена Галета, Ярослав Петришин, Оксана Куценко, Володимир Вакуленко-К., Лідія Стрельченко, Лілія Демидюк, Ярина Черняк, Ірина Кметь, Ігор Павлюк, Наталка Криничанка, Андрій Шадрін, Оксана Яблонська, Маріанна Задорожна, Назар Федорак, Андрій Панчишин, Наталя Трохим, Оксана Лозова, Ярина Сенчишин, Мірек Боднар, Віктор Неборак, Василь Герасим'юк, Юлія Мусаковська, Дана Рудик, Остап Сливинський, Юрій Андрухович.
Кав’ярня-галерея «ШТУКА»
м. Львів, вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної)
(097) 586 81 95, (093) 572 8 222
kawiarnia.sztuka@gmail.com
http://shtuka.net.ua/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.