Що робиться з країною???

15 грудня 2012, 20:17
Власник сторінки
0
297

Коротко про головне.

В останній час стало важко дивитисяч телевізор чи включати інтернет і читати новини. Батька і сина судять за вбивство якого вони не робили. У простої вчительки в Києві відбирають квартиру, залишаючи її з матірью та дитиною без хати над головою. Лише тому що їх будинок сподобався якомусь крутики. Інакше я його назвати не можу. Вчора у Харкові порушуючи закон України про масові зібрання розігнали фанатів, які лише хотіли правди. А вже сьогодні в тому самому Харкові убили та обезглавили судю разом і сімєю. Невже повертаються буремні 90. Що робиться в цій країні.
Хоча у мене таке враження що влада підштовхує людей до цього. Дивлячись на те скільки у бюджеті було закладено на підвищення соціальної сфери. А ніскільки. Зате було збільшено фінансування на утримання апарату ВР. На СБУ, та міліцію. Силовикам збільшили фінансування щоб захищали сімю. А народу що досталося? А народу достався дефіцит Бюджету -2013 в майже 14% що призведе до високої інфляції. Людям стане купити необхідне.
А тим часом зібралася нова Верховна Рада в якій регіоналам уже важче буде зібрати більшість за рахунок тушок. Подивившись як свободівці розібралися з Табаловими, навіть ті хто хотів стати тушкою, побояться це зробити. Тому надія все змінити ще жива. Але починати потрібно з себе.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.