Реал 2 - 2 Еспаньол

16 грудня 2012, 21:19
Власник сторінки
0
336
Реал 2 - 2 Еспаньол

Реал втрачає очки(

    В загальному.....Ви самі все бачили.....Нічия....2:2! Реал втрачає очки. Гра у них сьогодні була, якщо казати відверто, не дуже:  в першому таймі взагалі просто так бігали, під кінець забили, другий тайм так добре починався, але після другого голу Реал розслабився, в результаті чого, за 2 хвилини до кінця основного часу противник зрівняв рахунок. Після матчу море глорів знову скаже: "Фуу, ну що це? То програли, то нічия! Більше не вболіваю за Реал!". А істинний Мадридист скаже: "Попереду ще багато ігор та перемог! HALA MADRID!
    Так, результат не найкращий, але нічого з цим не поробиш, це футбол. Втроє прикро пропускати в кінці матчу, тому що десь підсвідомо ти вже радієш перемозі, а тут раз, один момент, і всім твоїм бажанням приходить кінець. Можливо команда не в найкращій формі, але не нам її судити, ми не критики, ми вболівальники, які повинні її підтримувати в будь-який момент, будь-то перемога, чи то поразка. Шкода, що так багато людей цього не розуміють. Достукатися до них просто неможливо. "Реал" відігрався, здавалося все добре, і тут на тобі, "Реал" пропускає і чергова порція образ на бік команди вже приготовлена. Ми повинні бути єдиним цілим, а не розділятися по групах: ті хто критикує "Реал", коли у тих не йде гра, і тих, хто в будь-яку хвилину підтримують їх.
   У кожного клубу буває складний період, коли гра не клеїться, хоч вбий, і "Реал" не виняток, навіть у грандів бувають спади. Наша з вами проблема в тому, що ми звикли бачити по 3-5 голів за гру, а іноді це просто не виходить і всі починають розчаровуватися, тому що їхні очікування не виправдані. Спустіться з небес, люди, будьте реалістами! 
   Спустіться з небес, люди, будьте реалістами! Спасибі всім людям, які незважаючи ні на що, продовжують вірити в команду, ви гідні аплодисментів, тому що критикувати може кожен, а от висловити слова підтримки - не кожний, тому що всіх людей глибоко в серці переповнює печаль. Мені складно писати ці слова, тому що я також як і ви вірила у перемогу команди, але я продовжую вірити в неї і готова писати ще сотні подібних рядків, бо я знаю, що "Реал" не та команда, яка впаде духом. Увімкніть гімн, згадайте кращі моменти пережиті всіма нами. Бажаю вам усім гарного настрою, не дивлячись ні на що! Hala Madrid! Hasta el final, Vamos Real!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: футбол,Реал Мадрид,Реал,Ла Лига,football
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.