Кінець ери інтернету : timeout або game over ?

17 грудня 2012, 17:43
Власник сторінки
менеджер
0
272

Інтернет ? - А є щось новеньке ? Нова міжнародна резолюція про світову мережу інтернет дарує надію та водночас не дає розслабитися.

Адже незважаючи на те, що більшість країн підписались під недопусканням  встановлення контролю над  інтернетом,   багато країн мають  до резолюції запитання...  Блокування спаму - це лазіка . Напевне одне -  ера інтернету  завершитьсятоді, коли всеж в резолюції містиметься текст про  контроль над інформацією в світовій мережі....Бо популярність інтернету - перш за все  в його волі.  Коли вже   розмови про контроль в інтернеті ведуться так конкретно - це вже  означає, що  ціла епоха  визначається  в своїх межах. Це навіть цікаво - адже тоді  можливо з'явиться щось  нове, щось інше - можливо в цьому і  криється  прогрес - новому явищу суспільства стануть потрібні нові гаджети - а ми - користувачі - вивчатимемо нові умови... От тільки не хай не називатимуть  ЦЕ  знов ПАВУТИННЯМ - бо це павутиння - інтернет - здається так багато затягнув в свій полон і вже скоро  може  бути зметений  зі стіни, кимось, хто вирішить, що все зайве не потрібно .Цікаво, що воно там буде - нове ?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.