Ні – Митному союзу! ТАК - нашому європейському майбутньому

18 грудня 2012, 21:24
0
521

Поставте підпис під петицією

"Президенту України, Гаранту державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина

Громадянське суспільство з тривогою слідкує за останніми подіями у країні – проводиться агресивна інформаційна кампанія на користь ЄврАзЕС під проводом відомих кремлівських посіпак, нашвидкуруч був прийнятий антиконституційний Закон «Про всеукраїнський референдум», який багатьма екпертами вважається інструментом конституційного перевороту, від Президента чуємо наголос на приєднанні до правил Митного союзу – все це сприймається ланками одного ланцюга, ланцюга, який веде до втрати незалежності України. Вимагаємо припинити маніпулювати темою вступу до Митного союзу, виконати усі умови ЄС щодо підписання Угоди про асоціацію і надалі дотримуватися державного курсу на європейську інтеграцію України. Ми за європейське майбутнє нашої країни, вимагаємо не декларацій, а реального впровадження в Україні європейських цінностей – демократії, верховенства права, дотримання прав і свобод людини, поваги та захисту меншин, ефективної ринкової економіки. 
Ми – європейці!"

-------------------------------------------

Поставити підпис можна за адресою: petitions24.com/no_to_customs_union


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ТС,петиція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.