Як продати корову?

20 грудня 2012, 20:43
Власник сторінки
Економіст-міжнародник. Перекладач
0
595
Як продати корову?

Якщо відмінити готівку, то багато хто не зможе купляти й продавати. Наприклад, в селах у людей нема інтернета й банківського рахунка... і постає питання: як продати корову?

А для чого її продавати? 
От Ви ще маєте надто багато корів? Якщо в Вас надлишок корів, тоді можна одну-дві продати...
Чому я підняв цю тему: багато-хто боїться відміни готівкових грошей. Мовляв, бабуся в селі не має банківського рахунку й інтернета, а тим більше термінала для зчитування зкартки. Та, по-перше, не так-то легко їх відмінити. А, по-друге, якщо й відмінять, то кожне село собі запровадить якусь свою валюту (можливо, й у готівковій формі). І ще одне, багато господарств у селах мають свої замкнуті цикли, тобто вони поводяться як незалежні держави. Тому їм не потрібно нічого продавати й купувати. Деякі фермери виробляють свою техніку в США. А взагалі, я не бачу загрози в електронній валюті. Ясно, якщо б мені запропонували вживити мікрочіп в правицю як платіжний засіб, то я напевне б відмовився.
Але я вітаю електронні рахунки й облікові записи, бо там усе прозоро й зрозуміло.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.