Гостиний руйнують! Що робити?

21 грудня 2012, 12:40
Власник сторінки
член координаційної ради ВГО "Київське Віче"
0
834
Гостиний руйнують! Що робити?

Більшисть активістів у ступорі від подій і не знають, що робити... Чим завадити злочинцям? Даю відповідь!

  

 Нікого особливо не засмутило, що міліція спостерігала за побиттям активістів і мовчазною зневагою дозволяли коїти злочин. Не викликало уваги побиття мене Беркутом за два дні до головного нападу на ГД, про що було дано інтерв'ю 5ому каналу та  все ж не освітлено по телебаченню(мабуть це не цікаво і буденно). Також не було великого здивування від того, що коли народ намагався потрапити до будівлі разом з депутатами міліція дахувала невідомих у чорному камуфляжі і усіляко допомагала їм - мовчала коли удари та газові атаки сипалися зі сторони так званих охоронців на голови активістів

 та енергічно протидіяла журналістам і активістам, якщо ті належно відповідали. Начальник охорони громадського порядку зі своїм заступником в один голос повідомляли всім, що ці люди в чорному охоронці, тим визнаючи законність їх знаходження у Гостиному дворі, хоча від початку прибуття шеф-міліціянтів їх не випускали з виду та мали змогу впевнитись, що жодного питання до рейдерів від них не лунало, тож у фантастичний спосіб містичні оракули-міліціонери впевнились, шо це охоронна фірма, яка певно має ліцензію на охоронну діяльність, та мабуть бачили, невидимі усім іншим, бейджики з прізвищами героїчних охоронців "Уркорезервації". Навіть депутати фракції Удар не змогли переконати міліціянтів щось вдіяти, то навіщо нам така міліція с такими депутатами, котрі в кількості більше трьох не можуть змусити міліцію виконувати свої безпосередні обов'язки? Від Батькивщини заходив на оглядову екскурсію, обраний подолянами депутат. Нікого не здивував масовий відхід усієї банди у чорному за сприяння правоохоронців та за присутності і мовчазної зневаги депутатів. Нікого з нападників не затримали ні за побиття, ні за кражу, ні за грабіж, ні за відсутність службових посвідчень - не встановлено жодного прізвища! Усі державні "представники" громали дали зрозуміти, що рятування потопаючих справа рук самих потопаючих!

 Єгор Соболєв навіть почав переговори зі злочинцем Яричем, який і організував "будівельні роботи" з прикриттям начебто невідомих йому чорних охоронців, відокремлюючи себе нормального від буйних, таких як я, що полежали лицем на льоді та забиті руками і ногами за допомоги нормальних , на думку Соболєва,  людей в особах охоронців. В усьому світі з терористами не ведуть перемовин, навіть найбільш толерастні країни. Де наша Альфа, де закон? Немає закону в Подільскому районі, де орудує банда ментів-оборотнів у тісній змові зі спортсменами-шлюхами, які за 100 долларів в день готові торгувати своїм тілом та підставляти себе під удари, як садомазахісти. Тіж самі обличчя були при встановленні незаконної споруди біля садиби Балабух на Сагайдачного, на Сошенка 33, при встановленні незаконного паркану на пр-ті Правди та у Гостиному дворі - усі тіж самі рейдери та за містичною випадковістю на чергуванні одних і тих самих "правоохоронців" (є відеодокази моїх слів, кому потрібно - можу надати). Чи є в нас громадська рада при МВС, чи є в нас управління внутрішньої безпеки МВС, чи є в нас прокуратура, та СБУ і може прийшла пора покласти цьому край???

  ЩО РОБИТИ? - усі задають одне й те саме питання та мало хто дає відповідь на нього.

 Моя порада така:

 Журналістам та активістам, які можуть ходити, пропоную кожного разу як тільки чорні реставратори будуть питати куди йдеш, в той же час викликати міліцію і з'ясовувати хто забороняє, а саме: з'сясувати що за охоронна фірма та прізвища тих, хто забороняє, фотографувати обличчя для єдиної бази рейдерів, бо це тіж самі захватчики, що і на проспекті Правди і на Сошенка відтісняли людей на чергуванні тіж самих ментів Подільського РУГУ МВС. Тут же цікавитися чому нема стенду будмайданчика з чітко вказаною дату початку і кінця робіт та переліком підрядників. Пам'ятайте що тільки разом МИ - СИЛА! Це буде послідовною і суттєвою допомогою. Переможемо тут - переможемо і на менших гарячих точках. 24.12.12 спробував зайти щоб забрати кулер для нагрівання води - мене не впустили. Міліція не реагує вже на мене, допомагайте будь-ласка.

Порада для тих, хто спостерігає за подіями біля монітору у теплій хаті чи квартирі:

Для того, щоб казати, що міліція та інші держструктури нічого не вдіють зусиль треба небагато, а от щоб перевірити це потрібно докласти трішечки праці. Вам не потрібно бігати по морозу та відчувати хамство бюрократів, потрібен лише лоступ до інтернету і пару годинок стукотіння по клаві або зателефонувати та підсилити суспільний резонанс там де потрібно. Ось перелік сайтів на яких можно зробити звернення:

1) http://dso.gov.ua/contacts.html  

Державна служба охорони -  тут ви можете поцікавитись правилами охорони об'єкта. Наприклад з'ясувати запитом що за фірма охороняє Гостиний двір, чи є в неї ліцензія, чи повинні бути бейджи з прізвищами, чи повинна бути наклейка на об'єкті з назвою охоронної фірми і її контактним телефоном. Усього цього немає у Гостиному, а повинно бути!

2) http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?&art_id=244209261&cat_id=244209257 портал КМУ - задавайте усі питання, що вас цікавлять, вони повинні читати про події не з газет, а з запитів, на які потрібно відповідати. 

Номер телефону урядової «гарячої лінії»:

0-800-507-309

3) ДАБК - ДЕРЖАВНА АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНИ
(Держархбудінспекція України)

http://www.dabi.gov.ua/dostup.shtm

Запитайте в них, що за компанії виконують підряд, чи є ліцензія в тих фірм, та як встановити особистості будівельників, які можливо причетні до пограбувань активістів. Де стенд з інфо про підрядників та відповідальних за будівельні дії і який штраф, якщо роботи вже ведуть, а стенда ще немає.

4) Подільська прокуратура

http://www.podilr.gov.ua/?page=82&id=5

5) Прокуратура міста Києва

http://www.kyiv.gp.gov.ua/

6) http://kievcity.gov.ua/administratsija/dostup-do-publichnoi-nformatsii/  КМДА

та окремі відділи КМДА

Головне управління охорони культурної спадщини (ГУОКС)
В.о. начальника Діхтяр Яков Якович

Заступник начальника Новгородський Сергій Олександрович.
04070, м. Київ, вул. Спаська, 12, тел. (044) 425-30-25, Call-центр (044) 15-51

Київський науково-методичний центр по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій
((КНМЦ)

{тіпа Комунальне предприємство (по суті госпрозрахункова контора) Київради (КДМА))

Генеральний директор Мірошниченко Ларіон Євгенович.
04070, м.Київ-70, вул.Спаська, 12
тел. 425-21-96, прийм. 467-65-99, факс 467-50-58

Державний історико – архітектурний заповідник «Стародавній Київ»

Директор ДІАЗ - заступник генерального директора КНМЦ
Собцов Володимир Михайлович

04070 м. Київ – 70, Андріївській узвіз, 5/31 т. 425-22-72

Список буду доповнювати, як тільки буде з'являтися вільний час, але прошу усіх, хто ще знає куди писати викладати у коментах, а я буду поновлювати статтю. Заздалегідь дякую усім за Ваш час, що ви присвятите нашій столиці - бо столиця справа усіх громадян України!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Луценко,Подол,захват,Гостиный двор,Соболев,рейдерське захоплення,Контрактова площа 4,Гостиний двір,Київське Віче,Поділ,Торопов,Мусорской беспредел,Гостинна республіка,Соболєв,Осьмак,напад на ГД,ГД,Ярич,Торопов Вадим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.