В День Святого Миколая вихованці школи-інтернату для слабозорих дітей-інвалідів

24 грудня 2012, 13:35
Власник сторінки
Видавництво, книгорозповсюдження
0
272

Чарівливого святкового ранку вихованці школи-інтернату що в Боярці щиро вітали Святого Миколая та своїх турботливих друзів з фонду «Наші діти».

Чарівливого святкового ранку вихованці школи-інтернату що в Боярці щиро вітали Святого Миколая та своїх турботливих друзів з фонду «Наші діти». З нагоди чудового зимового свята та довгоочікуваних гостей дітлахи влаштували справжнісіньку передноворічну феєрію. Святий Миколай також потурбувався про подарунки: шкільне обладнання та нова тренажерна зала, щойно надруковані спеціальні зошити для слабозорих діток, м’які та теплі ковдри, та багато-багато ласощів, – усе це Святий привіз на втіху та радість малечі. Допомагали Святому Миколаю у добрих ділах друзі з благодійного фонду «Наші діти», на чолі з покровителем фонду Костянтином Клімашенко. БФ напередодні провів Другий благодійний аукціон, на який українські художники, скульптори, галеристи та колекціонери надали свої роботи безкоштовно. Свою допомогу щиро запропонував Олександр Бригинець: за свою першу зарплатню на посаді депутата Верховної Ради України придбав  на аукціоні декілька робіт та власноруч привіз подарунки вихованцям школи-інтернату. За кошти зібрані на аукціоні придбали вузол обліку теплової енергії на систему опалення для дитячого будинку «Колиска дитячої надії», придбано постільну білизну, пледи, шафи, кришки для парт, піч пекарську для спеціалізованої школи-інтернат для слабозорих дітей тощо. Олександр Бригинець пообіцяв й надалі допомагати та приділяти увагу особливим діткам та  поширити ініціативу на інші дитячі спеціалізовані заклади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Олександр Бригинець,Святий Миколай,наші діти,Костянтин Клімашенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.