Перша ластівка: гурток художньої гімнастики у Вишгороді

25 грудня 2012, 19:17
Власник сторінки
0
551
Перша ластівка: гурток художньої гімнастики у Вишгороді

На початку вересня у Вишгородському ДЮСШ почав роботу гурток художньої гімнастики. Для тих, хто не знає - цей вид спорту лише для дівчат. Й починати краще, коли дитині 4-5 років.

Тому до керівника гуртка Людмили Вологдіної прийшли на перше заняття дівчата з дитячих садочків та молодших класів міських шкіл. Зібрались одразу дві вікові групи: зовсім маленькі від 3-х до 6 рочків та дівчата трохи старші.
У жовтні керівник гуртка запросила вихованок подивитись на справжні змаганння з художньої гімнастики - Всеукраїнський турнір «Багряна осінь», який щороку проходить у Пущі-Водиці. Побачивши, в яких яскравих костюмах виступать учасниці, під яку музику, і як їм аплодують численні глядачі, вишгородські дівчата отримали гарну мотивацію.
Ще за місяць у гуртку відбулося перше відкрите тренування. Запрошені батьки побачили, як проходить заняття, і що вже вміють їхні дітки.



 А 21 грудня на них чекало перше випробування - участь у Другому традиційному турнірі з художньої гімнастики "Снігова Королева", що проходить у Оболонському районі Києва в ДЮСШ №13. Дівчата, заявлені на змагання від вишгородського гуртка, всю осінь ретельно готувалися до індивідуальних виступів. Як результат, кожна - отримала призове місце.



27 грудня у Вишгородському ДЮСШ відбудеться заключне у цьому році відкрите тренування з художньої гімнастики. На нього запрошені батьки. Дівчата покажуть їм невеличкий новорічний виступ. А у 2013-му році готуватимуться до нових звершень.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.