Веб–студії. Котру ж обрати?

28 грудня 2012, 16:17
Власник сторінки
програміст
0
244
Веб–студії. Котру ж обрати?

Кожному з вас, або принаймі більшості, доводилось стикатись з таким словом як “веб студія”. Якщо ви в даний момент читаєте цю статтю, скоріш за все, вас цікавить саме це.

Львівська 
веб студія Focusweb пропонує вам розробити веб сайт за конкурентнимицінами та хорошою якістю. Ми надаємо такі послуги як розробка сайтів, подальше їх просування в мережі Інтернет, наповнення сайтів, послуги веб–дизайну  чи редизайну вашого сайту.

При виборі веб студії особливу увагу потрібно звернути наособливості її діяльності, наприклад, чи дана веб студія  є юридичною чи фізичною особою, чи працюють вони на основі контракту, адже робота під чесне слово не завжди себе виправдовує. Це перші два питання, які мають визначальну роль.

Коли вище перелічені пункти механізму роботи веб - студії вас повністю задовольняють, варто визначитись з якістю та функціональністю пропонованих веб – студією послуг. Першим показником цього є особистий веб – сайт обраної студії веб – дизайну. Якщо він вам подобається та нічим не насторожує, це означає, що можна приступати до наступного етапу відбору: перегляду портфоліо (виконаних робіт) даної веб – студії.

Потрібно звертати увагу на їх загальний вигляд, функціональність (практичність). Визначальним є наявність значка копірайту “©” , де обов’язково повинна бути вказана назва веб студії – розробника, значок копірайту та роки оновлення сайту, адже, дуже часто буває, що необізнані замовники приймають чужі роботи за роботи веб – студії, не знаючи цього правила.

Веб студія Focusweb пропоує широкий спектр послуг: створення сайтівпідтримка сайтівІнтернет – рекламарозробка флеш – 

додатків та послуги дизайнера, детальніше про які можна дізнатись, скориставшись верхнім меню послуг чи зателефонувавши до нас у веб – студію.

Замовити створення сайту

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.