З Новим роком та Різдвом Христовим, Українська громадо!

30 грудня 2012, 13:03
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
293

Прийміть мої вінчуванки малі за великі, Би Ви були цего року здорові, як цвєки.

       

    Ось і відходить у минуле складний для України 2012 рік… Всі ми живемо очікуванням, що Новий 2013 рік буде кращим за попередній. Хай так і буде. Адже ми заслуговуємо гідної долі у своїй рідній Батьківщині – не такої, яку нам нав’язує нинішній владний режим!

    Це – дійсно режим, бо влада будь – якої демократичної  країни бореться за підвищення рівня життя свого народу, а в Україні відбувається навпаки: рівень життя народу падає, а представники олігархічно-кланової влади все більше і більше збагачуються. Нинішній режим веде відверту війну проти Українського народу! Так поступають вороги і окупанти! Отже, в Україні немає української влади, а є режим у вигляді внутрішнього окупанта. Нам не потрібен такий режим! Тому єднаймося, дорога Українська громадо. Разом ми здолаємо наших воріженьків і зробимо 2013 рік кращим для нас, ніж був попередній.

    А зараз у всіх святкові клопоти… Багато хто з наших громадян  кудись їде. Але необов’язково їхати за кордон. Та й не кожен може собі це дозволити. У нас, в Україні є дуже багато неймовірно гарних місць, де можна чудово відсвяткувати Новий рік та Різдво Христове. До таких належить і моя мала батьківщина – Чернівецька область. Буковина-мій рідний край! Чарівний край Дністра, Черемоша, Прута й Карпатських гір. Один з найчарівніших куточків моєї рідної України – нашої неповторної Батьківщини. Навіщо кудись їхати? Вдома, в Україні, і дихається легше!

  Незважаючи на всі негаразди в нашому домі,  життя продовжується. І воно має найвищу цінність для нас. Разом ми – сила, яка здатна зробити наше життя по-європейськи гідним і заможним! Я ціную кожен прожитий день, навіть якщо він був і не зовсім вдалим. Жити гідно і бути здоровим – неймовірне задоволення!   

    Я вірю, що в 2013 році будуть позитивні зміни. Українська громада заслуговує на порядну владу! Адже патріотизм, чесність, порядність і професійність є зараз у великому дефіциті серед політикуму. Треба позбуватися тих, хто дбає тільки про свою кишеню і заради цього готовий на будь-яку підлість, отримуючи блага і нагороди від нинішніх можновладців. Крикунів теж не треба, бо від них немає жодного толку. Бажаю, щоб Українські громадяни були здорові, щасливі, заможні, і щоб ми всі разом позбулися тих, хто заважає нам такими бути!

           

            Прийміть мої вінчуванки малі за великі,

            Би Ви були цего року здорові, як цвєки.

            Би Вас біда обминала і жаба не тисла,

            Міліція не спиняла і ніщо не гризло.

            Би Ви нічим не журились та й добре си мали,

            Би Ви такі файні були гей би цицку ссали.

            Би Вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло, та ще й

            Би Вас сотку років…кортіло.

            Лети, лети, вінчуванко, стелися по полі –        

            Вам бажаю в Новім році щасливої долі!

   

    Нехай Вифлиємська різдв’яна зоря сповістить нас про народження нашого спасителя Ісуса Христа і осяває нам шлях до змін на краще!                                                               

   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.