Новогодняя русификация и советизация.

01 січня 2013, 09:42
Власник сторінки
Самая гуманная в мире.
0
591

Новорічний теле-жах.


Спершу вітаю всіх з Новим Роком! Щастя вам, радості і таке інше - бла-бла-бла. А якщо конкретно - бажаю волю Павличенкам а Януковича з Азаровим на їх місце! Усіляких Колесниченко і Ківалових - в Росію, за Урал! Табачника - в Албанію! ПР в повному складі - в Північну Корею! А всім нормальним українцям - входження в ЄС!

І окремо хочу привітати наше продажне ТБ яке чомусь має нахабство називатися українськім! Як так можна, щоб в Україні, в новорочіну ніч, по жодному каналу - жодної української пісні!? по всіх каналах суцільна Росія, або якась совкова гидота під знаком "ретро-хіти". Хіба можна уявити, щоб у Франції по всіх каналах йшли англомовні концерти і шоу?! Чи навіть в якійсь Румунунії? А ось в Україні це тепер нормально - святкуємо виключно з російскими піснями, жартами і пиками! Гидко!

Хоча на щастя є одне виключення - канал ТВі. Там все було, як годиться, але ж це лише підкреслює, що українська мова, українська культура і взагалі все наше, рідне - запхали в кут і намагаються заборонити. Нас кожної миті нагло русифікують і чим далі, тим нахабніше. Власно мене це дуже ображає і якщо раніше я не дуже переймалася цим, відтепер певна - єдиний шанс на наше вільне майбутнє це "Свобода"!

   

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.