Тракторист- кар’єрист

03 січня 2013, 10:55
Власник сторінки
0
671

Керівник районного масштабу купив собі посаду

Керівник районного масштабу купив собі посаду голови Чигиринської РДА. Прибув в  Чигирин з Миронівської  РДА де працював четвертим заступником (в усіх районних адміністраціях їй три ) посаду подогнали за деньги – особисто для Цисаренка О.Б.. В його підпорядкуванні був тільки відділ молоді та спорту Миронівської РДА. *Набувши досвіду державної служби*  на даній посаді за сім місяців – цей футболіст  зажадав взяти вищу планку в державному управлінні.  Кар’єр, приватизований ним у свій час був дуже глибокий і його мрія здійснилася. Він як чарівник прихвативши з собою радника хотів прилетіти на вертольоті, але в Чигирині не оказалося злітачки, та очевидно не ризикнув показати своє багатство в козацькій  столиці. Вертоліт чигиринці так і не побачили, але круте піке вже видно.

 В місті Чигирині на квартирному обліку перебувають  багато років більш як півсотні лікарів, вчителів, багатодітний сімей, чорнобильців, військовослужбовців  звільнених у запас.  Але в першу чергу квартиру, випередивши всіх інших, та перегнувши через коліно мера міста, отримав спортсмен-багатенькій буратіно, та ще й на диво не службову, а приватизовану на своє ім’я. Прийшовши на посаду він клявся Президенту поліпшити життя народу, але в першу чергу він поліпшує своє життя-буття. Кожного дня він полюбляє гучні застілля де його хвалять , невідомо за що, а набравшись по саму зав’язку, починає вчити працівників, при цьому слова не добираючи, а криє трьох поверховими матами, не зважаючи хто перед ним жінка, чи чоловік. Добре коли на вулиці зима і в адміністрації зачинені вікна, а коли літо то і чигиринці і гості славної козацької столиці чують нецензурщину постійно. В п’яних оргіях його оточення на чолі з ним визначають кадрову політику в районі. Звільняють та призначають головних лікарів, їх заступників, директорів шкіл, сільських голів. При цьому освіта цих людей до уваги не береться. Днями у теплові мережі міста керівником був призначений ветеринарний лікар за фахом, який окрім як замірить температуру у корови в даній галузі нічого не розуміє. П’яні оргії закінчуються, даруйте, любовними страстями. Він чоловік молодий,сексуальний природа бере своє, требує,  бо дружину він бачить тільки у вихідний день, а тут квартира двохкімнатна – друг АРА та культурна програма з професійно підготовленим сценарієм. А в Чигирині все як на долоні і всі бачать як покращується життя народу.

Створивши фонд ПАРТІЇ РЕГІОНІВ підприємці примусово виділяли кошти офіційно чи не офіційно в цей фонд. Цисаренко  кошти використовував і на благоустрій своєї незаконно отриманої квартири, всі роботи в квартирі примушував робити будівельників безкоштовно. Крім того в даний час в житловому масиві багатоповерхівок незаконно виділено місце для будівництва капітального гаража для його авто що заборонено містобудівним законодавством, на що він ложив свій …..* у цієї людини свій бездумний закон*.

Вельмишановний пан спортсмен присланий в козацьку столицю для підняття економіки району та добробуту народу не гербує всеможливими поборами та відкатами з різних комерційних та державних структур. Обібравши таким чином АТП 17139 з державної субвенції на пільгове перевезення пенсіонерів довів підприємство до практичної зупинки, знаючи при цьому критичний стан даного підприємства. Особливе задоволення він отримує від використання бюджетних коштів на реконструкції: дитячого садка, школи чи будинку культури. Днями реконструювали ясельну групу в дитсадку *Зірочка*. Де були використані кошти з міського бюджету в сумі 65 тис. грн., але робіт було виконано за мінусом 20 тис.грн., які Цисаренко привласнив собі. Таких прикладів можна привести безліч: це і не підняття до відповідних відсотків орендної плати за земельні ділянки підприємцям, використання землі без договорів оренди, яких у районі не передано близько 30 відсотків.

 Де ж ті контролюючі органи які повинні все це відслідковувати та робити відповідні висновки, хто ж наведе лад та порядок у нашій козацькій столиці, якого ще керівника нам чекати бо до нашого берега припливе як не гавно то тріска? Шановні Чигиринці, пропонуємо скластися грошима та купити йому квиток до його рідного села Бичів, хай ця поважна людина набереться розуму бо він у ньго не ночував, а потім займеться своєю професійною діяльністю та очолить якийсь сільський футбольний клуб.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.