ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

13 січня 2013, 17:50
Власник сторінки
член координаційної ради ВГО "Київське Віче"
0
369

Задля кращого майбутнього України!

                      

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ громадськості з приводу обрання керівника фракції Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» В об’єднаній опозиції (вже нового складу Верховної Ради) з’явилися перші 2 «тушки». Залишимо, поки-що, поза увагою аморальний вчинок цих двох суб’єктів, а зосередимося на тому, хто і яким чином має нести відповідальність за подібних зрадників. Безумовно той, хто рекомендував їх у список «Батьківщини» і чиїми креатурами вони є. Загальновідомо, що такою особою є Арсеній Яценюк. Про це він сам публічно заявив: "Те, що сталося з Табаловими – це моя особиста відповідальність за те, що люди, які клянуться на Біблії, які клянуться своєю родиною, при цьому зраджують". Ми звертаємо увагу громадськості і депутатів від опозиції, на дещо інше, а саме: • як при визнанні «особистої відповідальності» можна балотуватися на голову фракції; • як при цьому інші члени фракції можуть голосувати за так кандидатуру; • що повинно розумітися під фразою «моя особиста відповідальність»; • які моральні цінності у цьому разі мають утверджуватися в суспільстві, у членів фракції, так і в цілому у опозиції, щоб вона могла претендувати на визначення «ми інші, ніж теперішня влада»; • якими словами про моральність, чесність, порядність, патріотизм має звертатися до людей особисто Арсеній Яценюк, інші члени фракції з тим, щоб ми їм надалі вірили. Ми переконані, що поставлені питання скоріше є риторичними, але, тим не менш, вони не втрачають для нас, як представників київської громади, цінності. Принагідно нагадуємо, може хтось із опозиції забув, що Київ віддав вам перевагу лише тому, що чекає від вас іншості, порівняно з владою, в тому числі з цих зазначених риторичних питань. Отже для громади та громадських організацій Києва, об’єднаних у Київське Віче, як, сподіваємося і для усіх киян, дотримання кандидатами в депутати обіцянок та клятв має бути не лише на словах, а й на ділі, а тому, для збереження об’єднаною опозицією не лише обличчя, а і довіри киян – ВИМАГАЄМО:

1. Арсенію Яценюку – НЕГАЙНО ДОБРОВІЛЬНО ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПОСАДИ КЕРІВНИКА ФРАКЦІЇ Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" у ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ.

2. ДЕПУТАТАМ, ЧЛЕНАМ ФРАКЦІЇ Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", ОБРАТИ НОВОГО КЕРІВНИКА ФРАКЦІЇ І В ПОДАЛЬШОМУ БІЛЬШ ВІДПОВІДАЛЬНО СТАВИТИСЯ ДО ВИКОНАННЯ СВОЇХ ОБІЦЯНОК.

3. ОБ’ЄДНАНІЙ ОПОЗИЦІЇ ВВЕСТИ У ПОВСЯКДЕННУ ПРАКТИКУ СВОЄЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДОТРИМАННЯ ПОЛОЖЕНЬ МОРАЛЬНО-ЕТИЧНИХ НОРМ ТА ПРАВИЛ.  

5 січня 2013 року Координаційна Рада ВГО «Київське Віче».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Київське Віче
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.