АНТИБІОТИК

13 січня 2013, 20:26
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
241
АНТИБІОТИК

Але, на цей рік у заліковому табелі графа «Рідна мова» взагалі відсутня.


Пригадався доньчин цьогорічний першо-вересневий урок у рубіжанській школі.

«Про Молоду Гвардію розказувала вчителька…» - повідомила доня, прийшовши з уроку після Першого Дзвоника.

«О такої! - думаю я собі - це ж треба вибрати таку тему для першого уроку; чим почнеться рік, тим і мене»

Вчителька – відносно молода. Заміж ходила в Україні. Але родом «аттуда» - якось при розмові розповідала.

Каже, що – росіянка... язик, матрьошки, гармошка: це її рідне. У минулому році я у неї запитав, що її наштовхнуло на, те, щоб у заліковому табелі, напроти рядка  «Рідна мова», вона поставила оцінку з предмету «Російський ЯЗИК!»? Пригадую, як вона почала розповідати: «Вы же понимаете, что сейчас на Украине идет целенаправленная украинизация, сейчас все на украинском.., вообще кругом…, куда не кинься…?!» 

Звичайно, мені зрозуміло було, що таке мелють,  коли нічого сказати, але я відповів, що не розумію. Тоді вона  й розповіла, що вона «оттуда». 

Я відверто розумів її становище. Так і говорив: «Чудово, прекрасно, неймовірно…! але навіщо ви плюєте мені в душу тим, що нав’язуєте своє привезене «рідне» моїй доні, а відтак і мені?»

Закінчилося тим, що вона вдала, що погодилася зі мною. При цьому було видно її не щирість. Зрештою, я на більше й не розраховував.

Тому, особливо й не дивувався темі першого уроку! Якщо - «аттуда», то і теми «аттуда». На Донбас «страждаючих від масштабної українізації», яка нібито заважає «матрьошкам» жити в Україні, при-пхалося «аттуда» дуже багато.

Але, на цей рік у заліковому табелі графа «Рідна мова» взагалі відсутня.
Звичайно, цього мало, щоб думати, що нарешті почалася українізація «аттудішніх». А втім, це – маленьке підживлення для українського імунітету у боротьбі проти завезеної інфекції.

І от що.., не встигла ще, так би мовити, й кров охолонути на праведному мечі, як у Рубіжному на світло вилізло нове зло . Таке собі Зомбі з царства Сатани.

І це Зомбі не втомлюється називати себе «ВОПІДАР-НЕ». Воно – це вони. Тому що,  банда, шайка. Вони розклеюють листівки і дезінформують окреме населення нашої країни.

Це такий собі стимулюючий десант паразитів, котрий розрахований на підігрів інфекції аттудішніму населенню, щоб вони раптом не влюбилися в Україну чи й того більше – не перетворилися на бандерівців. Іншими словами, це – нетрадиційно орієнтована біологічна зброя, закоренілі підараси.

Оскільки у тих, хто закидає нам такий десант, ще й досі сверблять шрами, які нагадують про нескорених та завзятих бандерівців. Бандерівці - не чеченці (що у неймовірній меншості, змушують трястися москалів) Бандерівців у мільйони разів більше, ніж чеченців; та й вірою вони підковані далеко не гірше від чеченців.

Тож, мені й пригадалася тема про молоду гвардію, бо завдання, яким переймалася гвардія молодих , було аналогічне тому, що сьогодні робить в Україні й Рубіжному «ВОПІДАР-НЕ», розповсюджували дезінформацію. Адже робиться це з єдиною метою - не дати засланим людям можливості змінити віру.

У паразитів з ВОПІДАР-НЕ зареєстрована «ВКонтакті» група, але вони так шифруються, що, коли я лишив маленький допис, вони відразу мене заблокували. Мабуть, не хочуть повністю з болота вилазити, поки що.

Проте, необхідно паразита попередити, що, мовляв, хочеш не хочеш, а антибіотик отримаєш сильний. Дуже.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.