Об’єднуюча сила футболу або Свободу Павличенкам!

14 січня 2013, 12:54
Власник сторінки
Журналіст
0
261
Об’єднуюча сила футболу або Свободу Павличенкам!

Виявляється, футбольна солідарність — одна з найпотужніших в Україні…

Мабуть, сьогодні вже не зустрінеш свідомого українця, який нічого не чув про Павличенків — їхня справа набула широкого розголосу, ба навіть більше: їхнє засудження — одна з найрезонансніших подій останніх років.

Відомо, що Дмитро та Сергій Павличенки були учасниками руху вболівальників київського «Динамо», тому переважна більшість їхніх захисників — футбольні фани. Акції під лозунгами «Свободу чесним — свободу Павличенкам!», «Сьогодні Паличенко — завтра ти!», «Саджайте злочинців, а не українців!» і т.д. масово проходять містами України. Запоріжжя не залишилося осторонь: 13-го січня відбулася хода від площі Поляка до Фестивальної, оснащена символічними вигуками, прапорами та настроями. Зібралося понад півтисячі небайдужих вболівальників «Металургу», щоб підтримати «колег по цеху».

Акції на захист сім’ї Павличенків — приклад того, як потрібно робити: не словом, а ділом. Адже обурюватися можна по-різному: писати безкінечні твіти невдоволеного мікроблогера з хештегом #СвободуПавличенкам або «прогулятися» морозним січневим днем проспектом із однодумцями.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.