Кнопки, депутати, виборці та боротьба

14 січня 2013, 21:00
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
203

Вони пожвавішали, у голосі відлунює впевненість. Тобто, оговталися.

Досягнення парламентської  більшості на останньому  засіданні Верховної Ради, на якому регіонали бульдозером горнули опозицію та норми регламенту, помітно відбилися й на їхніх виборцях.

Вони пожвавішали, у голосі відлунює впевненість. Тобто, оговталися. Один такий заводський  активіст після декількох ковтків горілки навіть отримав підтримку у колег, коли заявив: "Нам паєбать  каво єбать! Свободу?! Значить Свободу!" Потім звернувся до мене -  запрошує після зміни йти горілку пити.  

- Ілі ти с москалями нє пьеш?! - буянив регіональний активіст.  
- Ти ж молдаван! - поправив я активіста.
- Та какая нахуй разніца... -  заспокоївся середньостатистичний виборець з Донбасу.

Цікаво, що  доки у Раді опозиційні сили демонстративно пресували  провладних слуг народу,  доти й провладні виборці  проявляли невпевненість.

Але я хотів поділитися думкою дещо про інше. Ті жваві подій, які відбувалися у перші дні роботи народних слуг сьомого скликання,  сформували  у народі думку, що ця заслуга  належить виключно політсилі  ВО "Свобода". І тепер причина кожного поступу опозиційних сил народом сприймається як поразка виключно ВО "Свободи".

Тож, наприклад, якщо ВО "Свобода" громоподібно заявила про боротьбу з кнопкодавством,  то кнопкодавство потрібно знищити.

В іншому разі, хоча б один випадок зафіксованого  кнопкодавства буде розглядатися народом як невиконання обіцянок. Тобто до багаторукого кнопкодава претензій від народу  вже не буде. Претензії будуть до заявлених  борців з кнопкодавством.
     
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.