Антисемітизм

16 січня 2013, 17:22
Власник сторінки
0
205

Який він?

Кажуть, світом правлять євреї. Якщо в цьому хоча б частина правди, то правлять і Україною.

А чи гарно правлять?  - Погано. Для кого погано?  - Для українців. Тобто, вони проводять

політику антиукраїнізму. Українці за таких умов, очевидно, хотіли б проводити політику антисемітизму.

Та не вдається. Бо вони, семіти, сильніші. Антиірландисти в Північній Ірландії проводять пробританську політику, іспанці в себе  - антибаскську. Тобто, нічого дивного, що хтось  - проти когось - така вже
природа людини і суспільства. В Україні за даними якогось-там всеєврейського комітету - 300 тис.
євреїв. Сила достатня, та ще й так згуртована, щоб проводити або про-, або антиукраїнську політику, або займати нейтральну. Зараз євреї в Україні зайняли антиукраїньку ( в масі своїй) позицію. Для них вона - вже традиційна. Не буду згадувати про часи хмельниччини, та в часи останньої російсько-української війни 1918-1921 рр. комісари, які заправляли в Червоній армії, були або росіянами, або євреями (за даними істориків, бажаючі - знайдуть). Очевидно, вони проводили політику антиукраїнізму, яка врешті-решт закінчилася смертю щонайменше десятка мільйонів українців. Чи лише на них вина? Очевидно - ні. Держава (Радянський Союз) все ж була перш за все - російською. Але росіяни - відомі антиукраїністи. А про євреїв - "забулися".

Та й зараз ті, що мають найбільше майна в Україні (росіяни й євреї) - антиукраїністи. А не антирусисти й антисеміти. Між цими націями, окрім як взаємним поборюванням, рівноваги (національної, культурної, економічної) - не досягти.

Отож - не бійтеся бути антисемітами, як не бояться євреї бути антиукраїністами. Очевидно, антисемітизм  - не панацея, але один із шляхів самоідентифікації українця. Очевидно, антисемітизм - це не фізичне насильство (боронь боже), бо це не по християнськи. Українці, подивіться правді в очі і скажіть самі собі, чому ви антисеміти. Євреї, подивіться правді в очі і скажіть самі собі, чому ви антиукраїністи.Росіяни, подивіться правді в очі і скажіть самі собі, чому ви антиукраїністи. Знайте, що спокою тут не буде, аж поки ви на ці питання не відповісте. Та хто переможе - ще не ясно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.