Генеральна Прокуратура творить дива

19 січня 2013, 14:01
Власник сторінки
0
293
Генеральна Прокуратура творить дива

Попри свою "заангажованість" слідчим Генеральної Прокуратури вдається розкрити резонансні злочини.

Майстерність нашої прокуратури вражає, то роками не можуть розкрити злочини, то швидкими темпами розкривають давні злочини. а може це не майстерність, а просто боротьба з опонентами? Справа Тимошенко по ЄЕСУ на була розголосу ще в 2000-2003 роках, однак завершена до кінця не була. З того часу Ю. Тимошенко лише набула нове прізвисько "ЮЛЬКА-ВОРОВКА". Сьогодні, коли ВОНА стала опонентом  влади, справа отримала продовження і безсумніву до 8 років ув"язнення Тимошенко отримає ще декілька років обмеження волі. Найбільше шокувала справа про вбивство депутата Щербання, в якій головні підозрювані Тимошенко та Лазаренко. 
18 січня Генпрокурор прозвітував, що слідча комісія має докази причетності Юлії Тимошенко до цієї справи, мало того Тимошенко мають вручити повідомлення про підозру.  І загрожує самопроголошеному лідеру опозиції довічне ув"знення. Підсумки слідчої комісії появились після провального голосування за декриміналізацію ст. 364, 365 КК. Опозиції не те що забракло голосів колег-депутатів із інших фракцій, а й своїх власних. Із 99 депутатів ВО "Батьківщина" "за" проголосувало 75. Навіть 8 регіоналів підтримали Проект змін до даних статтей. Однак не судилось Юлії Володимирівній вийти на волю "за" лише 161 народний депутат. Опозиція програла дане голосування, і наврядчи випадково. Адже поки Юля сидить вона не заважає Турчинову відчувати себе лідером, який позбавляється колишніх соратників Тимошенко. Тай на громадську жалість можна давити, що не втратити рейтинг партій, який і так "плаваючий".
Якщо всі справи проти Тимошенко будуть доведенні, і ВОНА отримає довічне ув"язнення, то чи не доречно буде відновити смертну кару, адже довічне утримування Тимошенко рано чи пізно доведе економіку України до дефолту швидше, ніж "покращення" "донєцких".  Інший вихід забрати у Тимошенко статус VIP-ув"язненої, і надати їй апартименти звичайних ув"язнених, то може тоді "опозиціонерам" дійсно стане шкода свого лідера, і сприятимуть звільненні Тимошенко, а не гратимуться у свої політичні ігри.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.