Крадіжка все ж відбулась!

23 січня 2013, 19:31
Власник сторінки
0
187
Крадіжка все ж відбулась!

Хто ж цей потужний покровитель, що зачищає навіть блоги, щоб розчистити «проблемні округи» для нових душ? Підкажіть, шановні!

Вчора оприлюднив наступне: «Простота – гірше за крадіжку!». Цей матеріал зник! Зник безслідно! І не тільки він! Разом із ним із мого блогу зникли усі публікації! Цей сайт мені пише: «У Вашому блозі публікацій немає. Зробіть першу».

Ось яка увага до законодавчих ініціатив пані Кармазіна та Ляшко. Хто ж цей потужний покровитель, що зачищає навіть блоги, щоб розчистити «проблемні округи» для нових душ?

Підкажіть, шановні! Надалі повтор вчорашнього.

Лідер Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко повідомив про реєстрацію законопроекту про проведення повторних виборів у 5 проблемних округах.

Законопроект був підготовлений разом із Юрієм Кармазіним, який на початку грудня у ранзі народного депутата зареєстрував у Верховній Раді аналогічний законопроект. У блогах на «Кореспонденті» Кармазін не відповів на моє запитання, чому від підігрує владі а не підтримає вже зареєстровані законопроекти Одарченка та Яворівського про переголосування, а не про перевибори, той не відповів. Історія повторилась. Нижче, захоплюючий сюжет від Ляшка:

«ВР зареєструвала законопроект про перевибори у 5 округах

У Верховній Раді зареєстровано мій законопроект, яким пропонується внести ряд змін у закон "Про вибори народних депутатів", щоб у 5 проблемних округах відбулись повторні вибори.

Олег Ляшко ,Народний депутат України».

Аналогічне запитання було задане і йому. І що ж? ВІН ЙОГО ЗАБАНИВ. ПОДИВІТЬСЯ, БУДЬ ЛАСКА. КОМЕНТАРІВ ТАМ НЕМАЄ! ВСІ ВИДАЛЕНІ!

Як же злякався скромного публіциста відомий політик, народний депутат, голова політичної партії. І ця боягузлива особа має якесь моральне право когось критикувати, когось у чомусь звинувачувати?

Візьміть до уваги, що я на сайті «Політико» вже пару років у «чорному» списку у пана Ляшка. Як же йому не подобається справедлива критика.

Як Ви пам’ятаєте, Кармазін влітку зареєструвався на 2-х мажоритарних округах, вирішив пограти із владою її крапленими картами. Звичайно, ЦВК зняла його із перегонів. Тепер він мріє пробитися до влади через перевибори, а пан Ляшко вирішив йому підіграти.

Вся їх псевдо демократичність тут і луснула!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.