Ноу – хау влади для «покращення» соціальних ініциатив Президента.

24 січня 2013, 08:04
Власник сторінки
экономист
0
17

В Горлівці (та й не тільки в ній) будуть харчувати школярів за рахунок вчителів – таке ноу-хау придумали в містському відділі освіти.

 

   В Горлівці (та й не тільки в ній) будуть харчувати школярів за рахунок вчителів – таке ноу-хау придумали в містському відділі освіти.

А лікарям запропонують кормити хворих? Так у наших лікарнях і так харчування таке, що хворі(без свого харчування) приреченні на поступове вимирання! В державних установах у відідувачів просять(читай- зобов’язують) придбати для них канцелярські товари, фарбу та ін. будматеріали, штори, бензин та таке інше, мотивуючи відсутністю виділенних коштів на це.        Пан Азаров гнівається, що матері не одержують допомоги на народжених дітей, а гроші перераховані і в той же час пропонує поділити нас на бідних та багатих, що дасть змогу впровадити дифферинцьовані тарифи на газ, електроенергію та житлово-комунальні послуги. Бо він не знає, що багатих у нас близько 1-3 млн.чоловік, а рівень життя решти населення – це рівень смерті, навіть якщо рахувати по нормам встановленим діючою владою, але по діючим цінам, які весь час(по звітам цієї ж влади) «знижуються» . Ви вірите, що це запропоновано місцевими службовцями? Я не вірю!!!  Наші держслужбовці навчилися,поки що, тільки старанно виконувати вказівки вищестоячих, а всі міністри стверджують, що хоч яке  сьогодні скрутнне становище, але виділених бюджетом коштів  достатньо, щоб забезпечити виконання поставлених перед ними Президентом завдань...

  А депутати ВР шостого скликання від Партії Регіонів( далі ПР) так «хвилювалися» за своїх виборців та забезпечення виконання соціальних ініциатив Президента(не дай боже,почнуть після виборів пробуксовувати!), що прийняли бюджет на 2013 р. в останні дні своєї каденції, навіть не обговорюючи(та що там обговорюючи!), а навіть не ознайомившись з ним. А навіщо це їм?

 Для них головне – партійна (читай бандитська) дисципліна та закінчення в 2012 р. сроку дії мараторію на їхні пільги. І тим, хто не попаде знову в народні депутати, бюджетом та Законом(який вони прийняли одним з перших) передбаченно виплати допомоги по безробіттю протягом першого року в розмірі 100% їхньої «депутатської» зарплати(близько 18 тис. грн.), та

50% (8-10 тис. грн.) на протязі слідуючих років аж до виходу на пенсію. Адже з їхньою «кваліфікацією» та здібностями -  знайти роботу в Державі неможливо! Крім цього за ними зберігається право на безкоштовне користування лікувальними закладами, будинками відпочинку,

безкоштовним проїздом та навіть користуванням легковим транспортом ВР. Видно вони добре попрацювали в Парламенті на український народ, здали свої київські квартири і тепер можуть

увесь свій залишок життя присвятити догляду за собою, витрачаючи передбачені також цим же Законом 30 тис. грн. на оздоровлення – бо важко після «депутатства» на протязі 5 років, зберегти здоровя, витрачаючи щорічно на оздоровлення ті ж 30 тис. грн.

 А чи знають наші можновладці, що мінімальна допомога по безробіттю, якою користуються 75% безробітних в Україні становить 546 грн. і виплачують її тільки на протязі 9 місяців?

А може ми не помітили як покращились умови життя у пенсіонерів, студентів, працівників бюджетної сфери, військовослужбовців? Може ми не помічаємо «покращень» в роботі медицинських закладів, залізниці, державних закладів, а особливо не помітили реформування в сфері правоохоронних закладів, судах прокуратурі – адже влада говорила, що «покращення» і реформування відбулися. Чому ми цього не можемо помітити, а якщо самі не помічаємо, то чому

ми сумніваємося в правдивості і відкритості влади? Та й Президент «чує» кожного з нас!

  Люди добрі! Невже ми такі дурні, що дозволяємо якійсь купці в 350 чол(не рахуючи «Свободу та частину інших чесних депутатів). В Парламенті та 1500 чол. В Уряді та Адміністрації Президента, так глумитися над 45- мільйонним народом? Хіба ми, вибираючи їх, наділяли такими правами? Невже ми готові на вимирання, заради їх «покращень»?

Чому ми все це терпимо? Чому ми дозволяємо їм нахабно брехати, красти і робимо вигляд, що ми цього не бачимо. Невже в нас немає людської гідності?

 Досить спостерігати! Треба негайно підніматися на боротьбу з цими мерзотниками!

Треба заставити їх бачити в нас людей, що зможуть відстояти своє право на життя та покарати

тих, хто зловживає нашим довірям і робить все для знищення нашого народу. Не мовчіть!

Активно виходьде на вулиці з вимогами позбавити цих мерзотників влади!                                                                                           Іншого шляху у нас немає!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.