Виникли запитання? Може буде відповідь...

24 січня 2013, 21:42
Власник сторінки
Студент
0
194
Виникли запитання? Може буде відповідь...

Нарешті, я пишу то шо може бути комусь корисним ))))

Все почалось з того, що потрібно було виконати індивідуальне завдання з дисципліни "Публічне адміністрування". Для виконання завдання одним з вихідними даних була валова додана вартість (ВДВ), яка потрібна для розрахунку валового регіонального продукту.... Кароче, якшо вас цікавить будь яка інформація, яку вам можуть надати органи виконавчої влади, реєструйтесь на сайті "Урядового контактного центру " http://ukc.gov.ua . Для тих хто дружить з нетом і хоче "бачити" та розуміти, як держава регулює та управляє суспільними відносинами - класний інструмент.
 Для кого цікаво, ось мій запит на який прислали вище наведену відповідь:
"Яким нормативно-правовим актом встановлено перелік адміністративно територіальних одиниць для яких ведеться розрахунок валової доданої вартості (ВДВ)?. Чи можу я отримати значення, стуктуру та динаміку ВДВ та ВРП районів Львівської області в періоді 2006 - 2012 р? Проблема в тому, що купивши статистичний щорічник Львівської області в 2 частинах за 2011 рік (за 2012 - як мені сказали, ще не випустили)я знайшов значення ВДВ для Львівської області, проте значення ВДВ для районів в даному щорічнику - відсутнє. Пішов в ГУСЛО (генеральне управління статистики у львівській області), запитався в них те що питаю у Вас. Вони послались на "Методичні рекомендації що до розрахунку валового регіонального продукту виробничим методом" затверджені наказом Держкомстату України від 04.06. 2004р. № 351 (далі -Методика). Проте інформації, яка б дозволила дати відповідь на моє питання вона не містить! Оскільки в даній Методиці, область розрахунку валового регіонального продукту (в тому числі ВДВ)окреслена словосполученням "на рівні регіонів" - виникає ситуація, коли не ясно для яких складових системи адміністративно-територіального устрою України ведеться розрахунок показників ВДВ та ВРП. "
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.