Сказати голосно - не означає, що почують

26 січня 2013, 12:04
Власник сторінки
0
195

Завдання будь-якого ЗМІ донести інформацію до свого читача-глядач-слухача! Останній відповідно має на меті отримати цю інформацію і в залежності від потреби аналізувати її або ні. Наголошу - отримати

Я є прибічником інформації з емоціями, бо емоції - це життя. Але емоції без відповідної інформаційного контексту? Тут, навіть, відомий Доктор Хауз виявиться безсилим.

До чого веду? До статті на головній сторінці Інтернет-видання ПіК під назвою "Чернігівці передали Медведчуку символічний «Чемодан – вокзал – Россия». Вже сама назва просить "відкрий мене". 

Далі текст, який має розкрити суть про "Чемоданы и вокзалы" і про всіх чернігівців, яким я також є.

Але виявляється ні. Не має відповіді на питання чому передали, ні під час якого круглого столу. І навіщо підписуватись за мене. Я нічого не передавав, рідні і знайомі теж (питав).

Роздрукував текст - відніс до батьків. Попросив перечитати і розповісти "що відбулось у нас в Чернігові". Відповідь одна "чемодан передали" і все. Питаю, а до федералізації це має відношення. Відповідь лаконічна: "НІ".

То скажіть мені, як ЗМІ, яке мета якого " незалежне та неупереджене висвітлення політичних та громадських процесів в Чернігівському регіоні." висвітило подію, яка несе для України такі ризики. Ніяк. І як на мене, це форма "втечі" від проблеми, як один із захисних механізмів.

Як один з учасників цієї епохальної для Медведчука та Росії "передачки" скажу, що Олександру Бондарєву за ідею "5", за реалізацію "5", за фінальну сцену "4". Саша мо-ло-дець. Як людина, яка має політичні амбіції, він використав цей захід так як йому і було потрібно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.