З 09.01.2013 РОКУ ОБОВ’ЯЗКОВЕ ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ

28 січня 2013, 16:33
Власник сторінки
0
1158

З 09.01.2013 РОКУ ОБОВ’ЯЗКОВЕ ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ У ФІНАНСОВИХ УСТАНОВАХ

З 09.01.2013 РОКУ ОБОВЯЗКОВЕ ЗАПРОВАДЖЕННЯ ТА ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ У ВСІХ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВАХ

№ 01/13 ВІД 09.01.2013 РОКУ.                                                                                     Керівникам фінансових установ

Шановні керівники фінансових установ!

            1 . До 09.01.2013 року згідно ст.15-1 «Внутрішній аудит (контроль)» Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» в кожній фінансовій установі (страховій, фінансовій компанії, ломбарді, кредитній спілці, КУА та інших фінансових установах) має бути створений структурний підрозділ або визначена особа для проведення внутрішнього аудиту.

2. Тож Вам необхідно створити службу внутрішнього аудиту у Вашій фінансовій установі або визначити працівника, на якого буде покладено виконання функцій внутрішнього аудитора.

3. При цьому Вам необхідно розробити пакет документів щодо створення та функціонування служби внутрішнього аудиту у вашій установі.

                  Ми пропонуємо Вам замовити в нас повний перелік документації (зразки під конкретний вид установи) з створення та функціонування служби внутрішнього аудиту в фінансовій установі.

В перелік документації ввійшли:

  1. Положення про службу внутрішнього аудиту.
  2. Протокол про впровадження служби внутрішнього аудиту
  3. Посадова інструкція внутрішнього аудитора
  4. Програма здійснення внутрішнього
  5. Зобов'язання  про  нерозголошення конфіденційної інформації про діяльність компанії та збереження комерційної таємниці

 

На прохання наших клієнтів ми також впроваджуємо послугу  «Впровадження внутрішнього аудиту в фінансовій установі», в яку входить:

-          Розробка всього пакета документів з вставлянням реквізитів компанії та конкретних дат, номерів, прізвищ і т.п.

-          Консультації протягом року з питань здійснення внутрішнього аудиту.

-          Зміни в документацію з питань здійснення внутрішнього аудиту в міру потреби протягом 2013 року.

-          Консультування внутрішнього аудитора протягом 2013 року необмежену кількість разів.

При замовленні документації з створення та функціонування служби внутрішнього аудиту, Ви отримаєте три місяці безкоштовних  консультацій з створення та функціонування служби внутрішнього аудиту. Відповіді на поставлені питання будуть надаватися протягом трьох робочих днів з моменту отримання запитання.

            Якщо ви вирішили скористатися нашими послугами, вам необхідно відправити нашу електронну адресу poradnyk@gmail.com  заявку на підготовку документів із створення та функціонування служби внутрішнього аудиту, після чого Вами буде отримано рахунок на оплату.

            Пакет документації з створення та функціонування служби внутрішнього аудиту, записаний на CD-диск буде надіслано Вам разом з бухгалтерськими документами (рахунок, акти, договори) на Ваш поштовий адрес протягом п’яти робочих днів після оплати. Для отримання наших реєстраційних документів – Вам необхідно  надіслати  нам запит на адресу: poradnyk@gmail.com .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.