Антитроль

31 січня 2013, 14:58
Власник сторінки
Сутінковий санітар
0
484
Антитроль

Технологія локалізації

Я думаю, що те, що зараз відбувається на цьому майданчику несуттєво і швидкоминуче.
Насправді, я ще раз переконуюсь в тому, що міграція  населення з агресивних і відверто ворожих культур ( антиукраїнська частина НБН) у масовому порядку призводить тільки до хаосу і дестабілізації. Нікому не хочеться жити на межі з представниками фобійних культур, попри всю декларативну толерантність і всеохоплююче "чєловєколюбіє" і прочий "мультур-культур". Ця декларативність є лицемірством.
З огляду на те, що мережевий простір є загальнодоступним і ми не можемо (і не повинні) обмежувати його діяльність, пропоную легку і доступну форму протистояння. Справа в тому, що хтось бачить відповідь у цілковитому ігнорі, але я думаю, що мають рацію і ті, що висловлюються у неприпустимості того самого ігнору. "Не могу молчать"--лозунг чесних людей цивілізації
Я хочу надати всім свою особисту пораду, якою я вирішив користуватися завжди і по можливості.
Замість того, щоб друкувати коменти незгоди у тролячих блогах, виводьте свою позицію в окремий блог-відповідь (ігноруючи материнський блог), і тим самим ви виводите дискусію на свій майданчик. Тут важливий час--чим раніше ви відповісте, тим більшим буде ефект.
Тобто, грубо кажучи--написав хтось відверту маячню-- не витрачайте сили на заперечення, друкуйте блог-відповідь.  Якщо ви не бачите можливості ігнорувати їхні тексти--створюйте свої. замість того, щоб доводити свою правоту на блозі опонента. Тим самим ми їх маргіналізуємо і зводимо їх активність нанівець.
А взагалі, тему потрібно закінчувати.
Офф
І ще одне--я не думаю, що спілкування зі мною, потрібен  е-мейл, але якщо це необхідно, то з задоволенням надам свою скриню. По-любе, переведемо спілкування на жарти ))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.