“Махровий сталінський фашизм” крокує Україною

04 лютого 2013, 13:19
Власник сторінки
0
591
“Махровий сталінський фашизм” крокує Україною

Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами (с) Вінстон Черчілль

Минулої п’ятниці на Шустер Live Регіонал-україноненависник Ю.Болдирєв  вкотре відзначився своїми антиукраїнськими висловлюваннями. Але цього разу його ґелґотіння  стало не просто українофобським, а й антилюдським та фашистським за змістом. Пропоную переглянути це досить коротке(~3хв) відео:

http://www.youtube.com/watch?v=DpHv5XOxq5s

   Так, як ці слова належать регіоналу, то не буду акцентувати увагу на тому, що вживання кон’юнктиву( умовний спосіб, сослагательное наклонение рос.) по відношенню до історії є моветоном не тільки серед істориків, а й більш-менш освічених людей. З цим все зрозуміло. Хвилюють та обурюють слова щодо українців Галичини.  Те, що галичани є окремою нацією - це клініка, це діагноз. Скоро негідники договоряться до того, що подоляни, волиняни, бойки та ін. ентографічні групи українців є різними націями, а українців ніколи не було, не має і не буде. А аргументуватимуть усе те різним кольором і виглядом вишиванок у вищезгаданих! Хоча чому “договоряться”? Вже говорять про це, вже ревуть навіжені! Я от собі що думаю – а якби так сталося, що й на Поліссі б чинили такий сильний супротив радянізації, то й поліщуки для Болдирєва були б окремою нацією? Безглуздя, дурість і не освіченість. Хоча може навпаки -  це ніяке не безглуздя, а спланована акція? Не знаю…

   Для мене як українця, як громадянина цієї країни слова вищезгаданого пана, чи то пак таваріща, є особистою образою, яка стосується і мене також, бо образа на галичанина, бойка, наддніпрянина чи подолянина – то все є образа на українців.

   Чому я взагалі звертаю увагу на цього україноненавистника й сепаратиста? Хм, а скажіть будь ласка, чи Ви можете уявити собі щось подібне, наприклад, в Ізраїлі, де представник правлячої партії заявив би, що євреї, як нація повинні були бути знищені під час війни. Хоча ні, приклад не доречний. Такого там бути не може взагалі! Добре, тоді більш доречний приклад – подібне щодо тих же євреїв, наприклад, заявляє представник ВО Свобода на одній із українських телепередач? Ох, що робитиметься, по писатимуть не тільки наші, а й закордонні ЗМІ! Згадуючи нещодавні події з Мілою Куніс, то писатимуть, мабуть, що Свобода пропонує створити крематорії, не менше!

…А коли подібне пишуть про українців, то всі мовчать! Про нас можна, то ж маргінал казав, навіщо на нього звертати увагу? Еге ж?  Де ж поділись наші борці за світову справедливість й толерантність , поборники фашизму, нацизму й іншого шовінізму? Де всі ті ясновельможні експерти, слова, мольба і стогін яких про розростання фашизму у країні лилися блогами, фейсбуками та твітерами неначе річка у весняний паводок? Чого мовчить Вадім Калісніченко , наш “фашистонєпущатель ” , батько якого горів у танку чи то під час Бородінської, чи то Куликовської битви. Чого ж мовчить цей борець за права і волю?

   Ось дивлюсь я на головний закон країни й читаю  статтю 11 розділу першого Конституції нашої, де написано:


   Держава сприяє консолідації та розвиткові української нацiї, її історичної свiдомостi, традицій i культури, а також розвиткові етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутносте всiх корiнних народiв i нацiональних меншин України.

   І не розумію – яким чином наша держава оце сприяє? Я-ки-им???Тим, що на держ. каналі, який віщує в усі куточки країни, дозволяє висловлюватись ось таким фашистам?А якщо поглянути на статтю 161 ККУ


Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями…[]

караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого...[]

   Але, мабуть, сповіщення на усю країну про те, що нація не повинна була вижити під час війни  й інші згадані гидоти не є достатніми для того, щоб вважати це за розпалювання ненависті й приниження національної честі та гідності - думаю собі далі.  Ні, що ви, інакше б вже порушили кримінальну справу, а так...
  
Я не знаю  до якої національності приписує себе сам таваріщ Болдирєв і яку національність він вказував під час перепису, - українець, росіянин чи взагалі “радянська людина”, але подібних людей свого часу добре охарактеризував державний політичний діяч Володимир Винниченко: “Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те, ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос. “(роман “Хочу!”, 1915р.). А зараз таких називають “совками”.  Сімдесятирічна окупація більшовицькою чумою культивувала специфічний тип людей, які живучи в Україні усім серцем ненавидять її, її мову, народ, традиції. Ідеологія, погляди цих людей дуже близькі до фашизму, якщо не є такими взагалі! Звернемося до підручників:

“Фашизм – Ідеологія культу сильної особистості, агресивного шовінізму та расизму” (Великий тлумачний словник сучасної української мови (з дод., допов. Та CD) / Уклад. І голов. ред. В.Т. Бусел. – К.: Ірпінь: ВТФ “Перун”, 2007.- 1736 с.: іл.). “Шовінізм – Крайній вияв націоналізму, що пропагує національну винятковість, ненависть до інших національностей, розпалює ворожнечу між країнами й народами”.

   Хіба це не про них написано? Виняток лише в тому, що вони не окрема нація чи етнос, а зрощений всередині іншої нації паразит, доглянута й викохана “червоними мурахами” ненажерлива попелиця! Лишень погляньте -   в них культивована не лише українофобія, а й ненависть до американців та європейців, вони пропагують  якусь огидну радянську винятковість, вищість, кращість. А чого вартий культ сильної особистості, в ролі якого обов’язково й беззаперечно виступає тиран, м’ясник та людожер!

   Тому, підсумовуючи усе вищенаписане, хочу наголосити на тому, що нам,  небайдужим до долі нашої країни та її народу, потрібно щосили боротися з подібними проявами ненависті до всього українського,  нещадно полоти  радянський бур’ян, що десятиліттями засівався у наш національний ґрунт. Адже ерозія національної свідомості завдає невиправної шкоди для нашої держави та її народу не менше, ніж економічні потрясіння чи техногенні катастрофи. 

   P.S. Не політик, не письменник  і не публіцист, а простий середньостатистичний громадянин України написав ці рядки, висловлюючи власну думку. Дякую за увагу. Репост дозволяю і навіть вітаю.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,Партія регіонів,політика,сталінізм,ст. 161 ККУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.