Робимо що хочемо...

06 лютого 2013, 13:13
Власник сторінки
0
263
Робимо що хочемо...

Стаття 83. Чергові сесії Верховної Ради України починаються першого вівторка лютого і першого вівторка вересня кожного року.

Конституція України і 5-те лютого. Що спільного і що відмінного?! 5 лютого за Конституцією України мала  розпочатися чергова сесія Верховної Ради України, але…  Ми побачили дещо інше: червоні светри, що тут скажеш, модно; а на стінах висять креативні плакати; познімані піджачки депутатів (кореспондент одного з каналів сказав, що готуються до бою). Ну, і зазвичай, ми побачили блокування трибуни. Депутатам-чоловікам почали приносити воду «Моршинську», представницям прекрасної статі - цукерки «Рафаелло» (трохи дискриміновано чи не так?!) У нас така добра традиція - якщо ти ідеш в опозицію, то відразу ж перетворюєшся на креативного школяра: стінгазети, флешмоби з светрами,  пам’ятаю, регіонали в минулому скликанні шарики надували з надписом « НАТО НІ!». Це, напевно, опозиційні традиції. От дипломатичні представники отримали насолоду: витягнули свої мобільні телефони і почали фотографувати. Треба ж їм прозвітуватися шефу про виконану місію.

А тепер перейдемо до суті всього того, за чим можна було спостерігати. Вимоги в опозиції одні: вони вимагають персонального голосування. Цілком правильно!!! От ніяк не можуть вирішити, чим голосувати і яким чином це  робити: система голосування «Рада 2» застаріла (відразу згадую сьогоднішній сюжет про наше «новеньке» метро, але воно ще поїздить). Потрібно нову систему Рада 3, потрібно сенсорну кнопку. Обов’язково !!! Але скажіть мені, чому Ви про це не говорили, коли обирали та затверджували  фракції, спікера, прем’єр-міністра,  комітети, хіба це так давно було? Та ні не давно! Головне зроблено - посади поділено. А що буде з країною? Що робити тим, яким на посади впринципі начхати, їм головне, щоб зарплати були варті прожиття та хоч якась стабільність.  А що ми маємо: блокування, плакати і бійки. Скажіть мені будь ласка, чи існувала б Україна, якби кожен з нас почав у себе на роботі малювати плакати і бойкотувати?

Арсеній Яценюк заявляє про те, що у Партії регіонів нема більшості! Якщо у партії регіонів нема більшості, вона повинна з’явитися в опозиції?! Чи тут я чогось не розумію?! Чи депутати розділилися порівну 225 на 225. Дострокові вибори?! – Знаєте, а це вже … країна 3 місяці тому провела вибори, на які витратила величезну суму грошей. Може вже досить, і не тому досить, що ми вибирати не любимо, а тому, що нічого кардинально не зміниться.

 Голосувати потрібно персонально і тут нічого сказати… Але працювати треба ще більше. Громадянину, який чекає від Вас позитивних змін у Наші Країні все одно, чим ви голосуєте: руками, кнопками чи підкиданням капелюхів, головне, щоб ви голосували за благо людей. Бо за Ваше благо вони вже проголосували.

 

 Сьогодні хор імені Г.Верьовки проспівав тільки одну фразу із гімну «Ще не вмерла Україна…»  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.