Аппетиты "Свободы"

08 лютого 2013, 12:01
Власник сторінки
0
318
Аппетиты  Свободы

Порой складывается впечатление, что сам Олег Тягныбок не читал программу собстенной политичесмкой силы


Не понимаю, как в здравом уме можно было придумать такие пункты и тезисы, как у "свободовцев". К примеру:


 «...3. Реалізувати програму «Репродуктивне здоров'я нації». Заборонити переривання вагітності, окрім випадків, зумовлених медичними показаннями та доведених у судовому порядку фактів зґвалтування. Прирівняти у кримінальному законодавстві незаконне здійснення абортів до замаху на вбивство».

А еще в Конституции Украины предлагается освятить Акт 30 июня 1941 г., в котором, среди прочего, значилось: «...3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Европі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації. Українська Національна Революційна Армія, що творитисьме на українській землі, боротисьме дальше спільно з Союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий лад у цілому світі...» (uk.wikipedia.org). Интересно, слыхал ли гражданин Тягнибок о Нюрнбергском процессе?

Высокий рейтинг "Свободы" на пралментских выборах говорит лишь о том, что мало кто из избирателей читал программу своих фаворитов. А жаль. В противном случае, украинцы не допустили бы радикалам и националистам занять депутатские кресла в Верховной Раде.

http://bit.ly/11TkzkC

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,Тягнибок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.