У чиїх інтересах позбавити мандата?

09 лютого 2013, 15:23
Власник сторінки
0
203
У чиїх інтересах позбавити мандата?

Невеличкі психічні розлади на тлі післязимового дефіциту вітамінів.

Вищий Адміністративний Суд України позбавив мандата народних депутатів Павла Балогу та Олександра Домбровського у спосіб, не передбачений Конституцією.

Фактично судді поставили хрест на своїй кар’єрі у демократичній державі. Колись же закінчиться безправ’я. То які аргументи на підтримку свого рішення і від кого отримали судді, котрі винесли вказане рішення? Хто ж це такий могутній, хто зміг би їх стимулювати? І чим?

І як же із самітом у лютому Україна-ЄС? І як же після цього із євроінтеграцією?

Це постріл їй у самісіньке серце, чи тільки важке поранення? Чи взагалі можна не звертати увагу на цю «подряпину» на іміджі держави?

На варіант – «буцімто, не причетний», щось не схоже. Чи то гра пішла за правилами картяних шулерів? Тобто, вийшла із під контролю.

Багатоваріантний крок як у планах організаторів, так і у можливих наслідках, які вже від них стають незалежними.

Чи то може у когось є інша думка? І чому це немає коментарів головного героя? Після критики котрого чомусь відразу був вичищений декілька тижнів тому мій блог? Пам’ятаєте, це ж від «айтішника», котрий буцімто-то робив дива для нашого героя майже десяток років тому, були у захваті деякі журналісти. Чи вже забули?

Чи то все викладене взагалі не має сенсу? Якісь підозри, котрі ґрунтуються на підсвідомих уявленнях. І інтеграція тут ні до чого? І газ тут ні до чого? І Юля тут взагалі – «вас тут не стояло»?

Так собі. Невеличкі психічні розлади на тлі післязимового дефіциту вітамінів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.