Чи не час Олегу Ляшку "переозброїтись"?

12 лютого 2013, 15:45
Власник сторінки
0
177

Вибіркова "(Не)Справедливість" - для себе улюбленого!

Якщо полум'яний виборювач справедливості Олег Ляшко здатен навіть вилами доводити своє право виступати на Інтері - то, чому він перешкоджає у висловлюваннях звичайним блогерам? Йдеться, про видалені ним коментарі до своєї публікації, про ту подію. Хіба блогери - не такі ж представники народу як і він - хоч і без мандатів?


Зокрема, що "страшного" у моєму:

...Народ, на який Ви посилаєтесь у ролику, Вас обрав до парламенту, а не до студії Інтеру. Тож, якщо непроханий гість посилався на народ - то, демагогія! ...А якби у відповідь на вила - та, охорона Вас серпом "привітала"?


Тож, як співає Наталка Полтавка у одноіменній опері М. Лисенка: "Ні, нехай вже чують люди, ні, не буду я мовчать!"! ...Чи не варто вже пану Олегу замислитись: Може у якості зброї йому би більш лічила звичайна столова виделка? А тоді вже - наступного разу - прориватись на Інтер саме з нею!? Ну, й з бойовим кличем: "Паразити відкривайте! Саринь на кичку!"?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.