«Папа», давай, дасвіданія!

13 лютого 2013, 08:46
Власник сторінки
0
316

Недавно, в одному кафе, був свідком анекдотичного діалогу. Розмова двох бізнесменів – один з Києва, другий донеччанин...

Недавно, в одному кафе, був свідком анекдотичного діалогу. Розмова двох бізнесменів – один з Києва, другий донеччанин. Мовою оригіналу:

-          Слышал, Папа подает в отставку?

-          Да ты шо, не может быть, он же еще даже резиденцию в Межигорье не достроил.

-          Да не наш «папа», а Римский!

-          А что, в Рыме тоже «папа» есть?..

Я, звичайно, тихо поржав, але, водночас, міцно задумався. Нарешті я усвідомив, що в Україні скоро буде панувати верховенство права. Бо серед цього корупційного і різнобарвного судового …масиву, нарешті появився справедливий та непідкупний суд.

Це, як ковток свіжого повітря в затхлій кімнаті. Я говорю про рішення Вищого адміністративного суду України, щодо позбавлення мандатів Балоги та Домбровського та вказівки ЦВК, провести перевибори в 11-му і 71-му округах.

Ось воно, нарешті в Україні правосуддя восторжествувало і несправедливість покарана. Я вирішив, що не варто суду зупинятися на досягнутому результату. Треба розчистити Авгієві стайні корупційних несправедливих рішень, прийнятих судами різних інстанцій. А таких, за період незалежності, назбиралося чимало. Тому треба почати з головного.

Я, депутат Тернопільської обласної ради, Степан Барна, збираю матеріали для подачі в суд на несправедливу, неправомірну та здобуту з численними фальсифікаціями, перемогу на виборах президента України у 2010 році, громадянина Віктора Федоровича Януковича.

Заявляю, що внаслідок численних порушень на дільницях Сходу та півдня України, було спотворено та викривлено волевиявлення українських громадян.

Прошу, високоповажний суд, взяти до уваги, що прострочений термін давності подання заяви у зв’язку з перешкодами у збиранні інформації про порушення, а також недовірою до судових інстанцій, які приймали рішення з питань виборів на той час.

Вимагаю, визнати вибори на загальнодержавному виборчому окрузі таким, що не відбулися в зв’язку з викривленням волевиявлень громадян. В зв’язку з цим, вимагаю відсторонити громадянина Віктора Федоровича Януковича від займаної посади Президента України. Центральній виборчій комісії України в установлений законом термін провести перевибори на посаду Президента України.

З огляду на правовий прецедент, який установив Вищий адміністративний суд України, я не сумніваюся, в успіху своєї справи. Тож, друзі, я вас вітаю – нарешті в Україні торжествуватиме верховенство права, а не «пацанські панятія». Треба тільки дочекатися рішення Вищого адмінсуду.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,папа,Вищий адміністративний суд,Барна Степан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.