Умань знову в центрі уваги

13 лютого 2013, 14:10
Власник сторінки
0
345

Уманські чиновники дедалі частіше потрапляють в поле зору правоохоронних органів.

Чого вартий лише скандал з відмитими в Умані трьома десятками мільйонів на дороги, про які  заявляє генеральна прокуратура та пан Дерновий? Вони ж і обіцяють розібратись з ситуацією та покарати винних. Але чи є відмивання грошей в "транспортих" справах єдиним огріхом уманських можновладців?
Це питання мене настільки зацікавило, що я провела невеличке журналістське розслідування. Спілкувалась з представниками світу бізнесу, посадовими особами та простими робітниками. Переважна більшість з них зажадала залишитись анонімними постатями для читачів. Проте, інформація, отримана від них приголомшує.
Підприємець Віталій, 34 роки, в розмові стверджував, що мер міста Юрій Бодров замішаний в корупційних схемах, що дозволяють не сплачувати підприємцям та орендарям податку на землю, а також допомагає тим уникнути виплат людям за оренду землі. Це відбувається через те, що термін договорів оренди завершився, отже гроші власникам не сплачувались.  Але і земля назад не повертається, а орендарі продовжують безоплатно користуватсь нею!
Інший чоловік, Сергій також підкреслив, що йому відомо про такі махінації за підтримки Уманської влади, проте він переконує, що можновладці свідомо не перешкоджають розграбуванню міського бюджету, адже їм вигідно закривати очі на порушення закону підприємцями та самим ставати учасниками таких злочинів.
Якщо мені не зраджують мої знання з права, ці дії підпадають під ч. 2 ст. 367 КК України - службова недбалість.
Ганна поскаржилась на те, що Уманська влада не реагує на її звернення. Вона неодноразово зверталась до міської адміністрації з різних причин, проте більшість звернень залишились поза увагою можновладців. Чим це не службова недбалість?


Моє розслідування продовжується і я далі з*ясовую все більш приголомшливі факти про діяльність міського голови Юрія Бодрова та компанії. Я дуже сподіваюсь, що ця інформація зацікавить правоохоронців і вони підтвердять своє  звання "слуг закону", з*ясувавши всі подробиці цих правопорушень.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.