Українську мову знищують щодня

13 лютого 2013, 16:47
Власник сторінки
0
197

Влада нищить право на Українську мову в нашій державі

Сьогодні випадково увімкнув радіостанцію "Наше Радіо", ведучі розмовляють лише на російській мові, вмикають лише російські пісні, Українську мову нищать прямо на очах, в мене таке відчуття, що радіостанція "Наше Радіо" мовить лише для східної частини України але всі Українці можуть слухати радіостанцію "Наше Радіо" незалежно, де людина проживає і виходить, що певну частину населення дискредитують але Україномовні радіостанції влада намагається знищити.

Не так давно на радіостанцію "Галичина ФМ" почала тиснути податкова  тільки по тій причині, що на радіостанції "Галичина ФМ" не можна почути російської мови. Влада нищить все українське і тому був прийнятий закон про "мову".

На телеканалах нашої країни, все частіше можна почути російську мову і Українських фільмів та серіалів обмаль і тому давайте разом захищати право на Українську мову у мас-медіа.

Ось аудіозаписи з сьогоднішнього ефіру на радіостанції "Наше Радіо" 

Мова ведучих 1 

Пісні 

Мова ведучих 2

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.