Який такий вибір? Європейський?

14 лютого 2013, 06:55
Власник сторінки
Экономист
0
162
Який такий вибір?  Європейський?

На шляху до Європи.



Всі,напевно, памятають як наприкінці 2004 року трощилися носи, відбивалися геніталії. Тепер влада трощить життя своїх опонентів. "Двічі несудимий" до кінця своєї каденції   головних опозиціонерів з тюрми  не випустить, лише, не дай Боже, ногами уперед. Україна  на певний час має забути про європейський  або російський вектори.  Стрункими рядами  ми рухаємось  у напрямку побудови свого єврропеїзованого "колумбійського наркокартелю"- української зекоолігархії".
Дивно що Європа ніяк не втямить собі з ким вона має справу і не вживає радикальних заходів. Настав час   посадити   можновладців  України, депутатів, тушок, брехунців з преси, Германів, Богословських, Акімових,  Хорошковських, Ахмєтових,  Ландиків, Кіреєвих, суддів-колядників, розжирілих міліціянтів, їх діточок на карантин.  А то виходить, що вони тут  обкрадають державу, набивають грішми кишені, творять "бєспредел", а потім вони та їх  сім"ї  виїжджають  до Європи красиво жити, "вкушать" цивілізацію, насолоджуватися плодами демократії. Треба покласти цьому край.  Затягнули Україну у болото корупції, свавілля, ось тут і живіть, копирсайтеся теж  у цьому багні. Захід має заборонити їм вїзд до Європи, заморозити  їх авуари, нерухомість, вислати  додому діточок, аби вони навчалися в Україні.  Нехай би вони ласували місцеву демократію, їздили по наших розбитих вулицях, насолоджувалися місцевиви краєвидами, спаплюженими берегами Дніпра та Десни, боялися виходити на вулицю у темну пору року. Таких осіб назбирається сотні з дві. Може тільки після цього їм щось  таки вдарить  у голову, і вони зрозуміють, що так  жити не можна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.