Кожному українцю по партії!

17 лютого 2013, 15:04
Власник сторінки
0
202
Кожному українцю по партії!

Але не вигідно владі! І не було вигідно «помаранчевій» владі. Не вигідно ніякій!

Прочитав сьогодні заклик Олександра Горобця, Журналіста, письменника:

«Якщо у вас нуртує дух патріотизму, душа і воля підкорені благородству вікових традицій українства – гуртуйтеся на засадах ПО «МИ УКРАЇНЦІ»

Виникло бажання запитати автора: «А чим були гірші приблизно рік тому під вибори створені «Меритократична партія» чи «Українська платформа «Собор»?

Обидві на вищих щаблях об’єднали достатньо відомих, як своєю скромністю, так і своєю принципіальністю, послідовністю суспільно активних членів нашого суспільства. Причому не замараних у ніяких скандалах, темних справах, зрадах і т. інш.

То ж навіщо створювати іще одну політичну партію? Чи не краще об’єднати зусилля у діючих?

Думаю, новітньому гетьману вказане вище не потрібно.

Ось тому і існує 200 (!!!???) політичних партій. Партій під одного гетьмана. Віртуальних партій, реєстрацію котрих дозволяє досить ліберальне законодавство. Яке вже давно треба підкоригувати під світові тенденції.

Тих партій, котрі заробляють продажем місць у комісіях на кожних виборах. І які тільки помахом руки міністра юстиції О. Лавриновича згідно із законодавством можна досить легко викреслити із діючих за неучасть у виборах, відсутність реальних членів партії у регіонах.

Але не вигідно владі! І не було вигідно «помаранчевій» владі. Не вигідно ніякій! Нам із Вами вигідно викреслити їх із політики.

І в чергове треба зробити зауваження щодо ідеології партії, яка затребувана у суспільстві. Після зради О. Мороза лівий фланг опозиції продовжує залишатися оголеним. А це до 15% електорату, до якого комуністи не мають ніякого відношення. Чому? Тому що за них голосує Релікт Радянського народу і Маргінальний шар, котрі не ідентифікують себе із Українською Політичною нацією.

У цій ніші чатує на успіх нову політичну силу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.