Хворі діти залишились без лікувальної фізкультури

21 лютого 2013, 09:27
Власник сторінки
Громадський діяч, експерт з місцевого самоврядування, державний службовець
0
156
Хворі діти залишились без лікувальної фізкультури

Вихованці відділення соціально-медичної реабілітації дітей з ДЦП, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням ЦНС з порушенням психіки Голосіївського району потребують уваги влади.

Вчора, в День соціальної справедливості, до мене звернулися батьки вихованців відділення соціально-медичної реабілітації дітей з ДЦП, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням ЦНС з порушенням психіки Голосіївського району з повідомленням про те, що становище   центру невідповідає потрібним  умовам – приміщення, де дітки мають займатися лікувальною фізкультурою вкрите грибком, система відведення води з даху непрацює і вода потрапляє до кімнат.

Коли я приїхав до цього дитячого закладу, то  був зворушений працею і  самовіддачею людей, які там працюють! Співробітники відділення і батьки вихованців вкладують  всю душу і  сили в розвиток цього потрібного центру, у виховання хворих  дітей.  Пандус, який зараз можна побачити біля будівлі, був зроблений із дерева руками батьків (хоча повинен бути зроблений із іншого матеріалу і перейматись цим мала районна влада).

Найбільше бідкаються батьки малечі, що їх діти не мають можливості отримувати призначену  лікарями лікувальну фізкультуру. Шукаємо разом з батьками можливість відремонтувати приміщення спортивного залу, готую звернення до адміністрацій та депутатів Київради.

P.S. Доречі, гарантійний термін будівельних робіт ще не закінчився. Будемо змушувати будівельну компанію виправити неякісні роботи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.