У Львові військові хірурги не прийшли по нагороди…через операцію!

22 лютого 2013, 13:59
Власник сторінки
0
254
У Львові військові хірурги не прийшли по нагороди…через операцію!

Начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда: "Навіть у свято ми залишаємось на бойовому посту. Працювали і будемо працювати на благо наших пацієнтів"

У п’ятницю 22 лютого,  у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника Вітчизни. Під час урочистих зборів, начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда вручив нагороди, грамоти та цінні подарунки підлеглим військовослужбовцям та працівникам ЗС України, які були відзначені ними у відповідності до  наказів Міністра оборони України, Начальника Генерального штабу ЗС України, розпоряджень голови обласної державної адміністрації та облради.
Слід відзначити, що отримати нагороди від керівництва змогли не усі. Зокрема, в цей день бригада військових хірургів на чолі із начальником клініки нейрохірургії і неврології Заслуженим лікарем України полковником медичної служби Іваном Богданом проводили операцію вищої категорії складності.
– Операція триватиме до вечора. Випадок складний і вимагає негайного втручання,– відзначив начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда. – Навіть у свято ми залишаємось на бойовому посту. Працювали і будемо працювати на благо наших пацієнтів.
Крім того, привітати військових медиків зі святом прибули їхні підшефні – вихованці Лаврівського дитячого будинку Святого Онуфрія Старосамбірського відділу освіти. Благочинну співпрацю та підтримку цього навчально-виховного закладу, де зараз живе і  навчається 34 дитини з «кризових» родин, військові лікарі здійснюють вже третій рік поспіль. Кожного року, на свято Миколая вони вітають вихованців дитбудинку. Зокрема, цього року серед подарунків, які передав колектив ВМКЦ ЗР Лаврівському сиротинцю, був комплект сценічного обладнання: радіо мікрофони, мікшерний пульт тощо. Адже серед дітлахів достатньо вокально обдарованих дітей.
Тож до Дня західника вітчизни вони привезли підготовлену концертну програму під гаслом «Вітаємо Вас, солдати нашої надії та безпеки!»
Як розповіли самі вихованці, програму вони готували упродовж двох місяців. А за основу взяли вірші та пісні складені сучасними авторами про українське військо.
Згодом, командування Військово-медичного клінічного центру Західного регіону влаштувало для своїх юних гостей святковий обід та екскурсію містом.

підполковник
Володимир Скоростецький
Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: концерт,операція,свято,нагороди,День захисника вітчизни,Військово-медичний клінічний центр Західного регіо,полковник медичної служби,Іван Гайда
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.