Кому Янукович віддав чи хто у нього забрав повноваження президента?

25 лютого 2013, 10:32
Власник сторінки
0
218

Теле- шоу Януковича



На всі вимоги політиків і голів держав світу про негайне припинення судівського і прокурорського свавілля по відношенні до Юлії Тимошенко і її звільнення з під варти, президент Янукович заявляє, що то не його компетенція і він не може вплинути на цей процес.

Вчора на теле-шоу він визнавв, що діється беззаконня і його до цих пір ніхто не слухав, а тепер він зветається з проханням до солдатів внутрішніх військ, щоби вони припинили незаконне спостереження і запис інтимних дій хворої жінки. І , о диво, якщо до цих пір, вони не виконували наказу Головнокомандуючого , то тепер це відбулося миттєво. 

Виникає питання, хто обмежує волю і дії президента України, якщо їх не виконують, не доводять до відома тюремних охоронців . А може Януковч втомився і він добровільно віддав свої повноваження стороннім особам. Але все це грубе порушення Конституції, в якій записано таке:
Стаття 102. 
Президент України є главою держави і виступає від її імені.
Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілосності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Президент України Янукович визнав, що він не може гарантувати нам права і свободу, хтось у нього ці права забрав і лише це може здійснювати через телекомунікації, як було чути, які творяться беззаконня ,а він про це і не чув. Він не чув, що в країні іде розгул бандитизма і за рік скоєно біля десяти тисяч тяжких злочинів. Вбито біля двох тисяч громадян. 
Виникає питання, хто і що примусило Януковича віддати свої 
повноваження . Невже його злочинне минуле і ним тепер маніпулють? Може треба мати нам президента без кримінального минулого, з свободою виконувати свої повноваження?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.