Кому потрібні пам’ятники Леніну або політика по українське

25 лютого 2013, 19:23
Власник сторінки
0
248

Вибачаюся що піднімаю тему памятників так пізно, це моя спільна робота. Тому трішки затрималися. Читайте у роботі памятники як засіб відволікання народу.

Я вам зізнаюся, що давно нічого не писав, але дивлячись на події в Охтирці, просто не втримався. Вже декілька днів поспіль люди бачать, як там одні демонтують пам’ятник Леніну, виконуючи указ Президента Ющенка, інші рвучко захищають свого лідера, цим самим бажаючи показати людям, як ВОНИ повертають країну, яку обіцяли повернути перед виборами.
Виникає запитання: хто діє за нормами закону - опозиція в особі ВО СВОБОДА, чи влада – КПУ. Розглянемо детальніше, що про це говорить місцева влада. А тут дуже просто. Мер міста заявив, що Ленін там стоїть незаконно, і нічого поганого в демонтажі немає.
Як виявилося на днях, земля, на якій стояв пам’ятник, належить Київському патріархату, і там ВОНИ збиралися будувати дзвіницю. Значить, пам’ятник, як мінімум, треба було перенести. Так чому ж про це не кажуть комуністи?
Я спробую пояснити. Дивлячись новини, чуємо про те, що люди виходять на акції протесту у зв'язку з тим, що їм не видають зарплати. У країні зростає безробіття. Довіра до влади зменшується. Що з цього випливає? Якщо нічого не робити, то ВОНИ програють усе, що тільки можна.
Тому і почалися події в Охтирці. Це хороший момент для комуністів "попаритися" на тому, як ВОНИ люблять країну.
Тому я звертаюся до тих, хто з Луганщини, Сумщини, Закарпаття та з інших областей України. Люди, цими всіма подіями вам лише замилюють очі, щоб ви не боролися за свою зарплату, за свою роботу, сім’ю! Не політики, а саме ви повинні вирішувати, як жити далі. Якщо ваші права притісняються, то в Європейських країнах такі ж самі люди цього не терплять і виходять на демонстрації. Це єдиний законий шлях. І, повірте, ніякі пам’ятники не повинні відвертати вашу увагу від реальних подій, що робляться в державі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВО "Свобода",пам'ятник Леніну
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.