Обєднаний чемпіонат країн СНД по футболу або Обєднати любою ціною

26 лютого 2013, 09:16
Власник сторінки
0
322

Зараз по інтернет форумах та серед футбольних експертів активно обговорюється ідея створення обєднаної ліги країн СНД по футболу. 18 лютого навіть пройшов перший збір учасників, які були на нього запр

Зараз по інтернет форумах та серед футбольних експертів активно обговорюється ідея створення обєднаної ліги країн СНД по футболу. 18 лютого навіть пройшов перший збір учасників, які були на нього запрошені. Як виявилося туди запросили лише представників українських та російських клубів.
Мені цікаво що лише ці дів країни входять в СНД. Також на тому самому зібрані було оголошено що бюджет такого чемпіонату складе 1 млрд у. о.
Ще до того як було проведено збори його прихильники пропонували створити лігу, щоб наші футбольні клуби могли набиратися більшого досвіду. А на матчі ходило більше населення, бо вони будуть цікавішими.
Сьогодні ж я побачив інтервю одного з наших футбольних чиновників який співає дефірамби такому обєднаню. Але не через те що наші команди набиралися того такого потрібного нам досвіду. А через грошову складову.
Мовляв у нас в Україні не розвивається молодіжний футбол. Футбольних шкіл немає. Та і наші клуби через введення УЄФА права фер плей не мають фінансування. І тут нас рятує Гаспром.
Я по своїй спеціальності економіст і розумію що кожен бізнес проект, має приносити дохід. Цікаво яких дохід приносить Гаспрому його Гаспром ліга. Чи це один з кроків введення України в Росію. Як колись говорив опальний російський політик Володимир Жириновський: Украина должна стать одной с областей Росии. Тогда мы вам покажэм.
Тому вважаю наших футбольних керівників недолугими. І прошу піти в відставку. Якщо не справляються.
На рахунок розвитку молодіжного футболу то ще більше місяця тому рух НОВА ЕЛІТА почав обговорення по ідеї створення фанатської Премєр ліги по футболу. Де фнати могли би виступати в своїй лізі, захищаючи клуби за які вболівають. А тренери проглядати гравців в свою команду.
А створення Гаспром ліги це нічого іншого як один способів втягнути Україну в залежність від Росії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: футбол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.