Стати мером Київа буде легко

26 лютого 2013, 10:45
Власник сторінки
Юрист
0
257

І при цьому не треба обіцяти перетворити місто на казку.

        Зараз ведеться багато дискусій, хто може стати мером Київа. Політологи гадають, чи виставить опозиція єдиного кандидата, хтось вмовляє лідера «УДАРу», хтось заздалегідь віддає перемогу Петру Порошенко, та і чинний голова КМДА так просто не віддасть свої позиції.

            І ще я впевнений, що окрім цих політиків, знайдеться ще дуже багато людей, які з радістю виставлять свою кандидатуру на майбутніх виборах. Всі вони мають шанси, всі готові витратити на передвиборчу кампанію величезні кошти. А ще кожен з кандидатів буде обіцяти киянам золоті гори, відремонтовані дороги, підвищення якості роботи комунальних служб та розповідати багато, багато казок.

            При цьому зрозуміло, що навряд чи виборці кому-небудь з них повірять.  

          За останні роки люди втомились від обіцянок, звикли, що нічого з обіцяного не виконується і довіра до наших політиків зараз знаходиться на наднизькому рівні.

        А тому обіцянками, що столиця при новому керманичу одразу перетвориться на якесь казкове місто, народ не проймеш.

Всі ці обіцянки люди будуть просто пропускати повз вуха.

А переможе той, хто зробить одну просту річ – киянам треба пообіцяти виконати все можливе, докласти максимум зусиль, щоб очистити місто від засилля донецьких чиновників. І тоді успіх гарантовано.

Якими методами новий мер буде виконувати такі обіцянки – це вже інше питання і проблема майбутнього керівника столиці. Не думаю, що у людини на такій посаді, як мер Київа, мало важелей, які він може використовувати.

          І той, хто зможе пообіцяти звільнити місто від донецьких так, щоб люди йому повірили, стане переможцем з великим відривом від усіх конкурентів.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.