Коли вони вже наїдяться?

26 лютого 2013, 15:44
Власник сторінки
політичний аналітик
0
217
Коли вони вже наїдяться?

Невже думка пересічної людини не чого не варта на цій землі? Відповідь повинні дати самі мешканці великого граду Києва.

Сьогодні знову неспокійне на Сабурова 16-18. До мене з ранку телефонують місцеві жителі, просять допомогти.

В ранці незважаючи на заборону міліції, яка повідомила учора забудовників, що поки вони не розберуться з документами які їм надали, будувати зась, заїхали крани та самоскиди з частинами бетонного паркану. Місцеві жителі відреагували миттєво. Знову визвали міліцію та підняли бучу. Приїздив представник забудовника, потім зам. Голови Деснянської  РДА Крахмалюк В.В., потім знову нардеп. Яворівський. З’ясовується що ця земля була надана ще 2005 році в оренду організації «Київміськбуд-1» який намагався ще тоді почати будівництво багатоповерхівки. Але тоді згідно законодавства були проведенні громадські слухання. На яких мешканці прилеглих будинків висказались проти будівництва.  І все затихло на певний термін а саме на вісім років. Всі вже думали що влада пішла на зустріч людям та скасувала своє ганебне рішення, а ні. Договір оренди закінчується 25 березня 2013 року і тому вже тепер новий забудовник заключивши договір з «Київміськбуд-1»  пішов в наступ.  

Поки мешканцям вдалося добитися призупинення будівництва. Сьогодні ввечері громадські збори. Завтра адміністрація запрошує активістів на так звані переговори з  забудовником.

 Продовження буде.     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.